Top 40 legújabb link > Egészség - wyw.hu

Szponzorált linkek
Táplálék kiegészítők és regenerációs termékek
https://fittpharma.hu

A Fittpharma webáruház 2017 végén jött létre. Termékeink között az egészséges és sportos élethez nélkülözhetetlen táplálék kiegészítők, regenerációs termékek és egészséges élelmiszerek találhatóak meg. Célunk, hogy vásárlóink megbízható, hiteles információk alapján tudjanak dönteni az általuk megvásárolt termékekről, ebben gyógyszerészi végzettségű szakembereink tudják őket segíteni.

Táplálék kiegészítők és regenerációs termékek
Kertvárosi Kamra
https://kertvarosikamra.hu/

A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található közösségi hely. Itt a gazdák és a vásárlóik közvetlenül találkozhatnak; nem bolt, hanem meghatározott időszakokban működő átadási pont. Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatát megrendelheted és a megadott időben eljössz a termékekért a Kamrába. Az átadási pont szervezőjeként szívesen segítek információkkal a megrendelés menetére vagy a termékekre vonatkozóan, segítek a gazdákkal való kapcsolat kialakításában és fenntartásában. Fontos, hogy a pénzügyeidet a gazdával közvetlenül intézed, ebben nem tudok közreműködni. Célunk, hogy olyan friss, egészséges, jóízű termékek kerüljenek mindenki asztalára, amelyek ellenőrzött körülmények között termettek és készültek. Olyanok, amelyek származási helyét pontosan ismerjük, sőt a gazdával személyes kapcsolatot alakítunk ki. Formálódó közösségünk találkozási pontja is a Kamra, nem csupán az átadópont programjain, hanem egyéb események alkalmával is összejövünk majd.

Kertvárosi Kamra
Zöldség Mágnás titkai
http://www.zoldsegeketbeszelek.hu/

Képzéseinkkel és egyéni tanácsadásainkkal megtanulhatja saját egészségének a visszaszerzését, megtartását. Minden fortélyt kipróbálunk, és a szeme eltörténik a változás. Látványos és interaktív bemutatókon keresztül eláruljuk a Zöldség Mágnás féltve őrzött egészségének titkait, trükkjeit. Bemutatjuk, hogyan lehet kiegyensúlyozottabb, egészségesebb, nyugodtabb élete. Gyakorlat orientált képzéseink hozzásegíti hallgatóinkat az egyszerű, gyors és egészséges életmód kialakításához. Megtanítjuk egészséges ételek alapanyagait kiválogatni, és elkészíteni. Illetve táplálkozással, mozgással, megfelelő gondolatokkal hogyan tudod egészségét vissza állítani a normál szintre.Orvosi, szakértői csapatunk mindent megtesz az elégedettségéért. Azoknak ajánljuk, akik egészségükben javulást, fogyást, több energiaszintet szeretnének, miközben az immunrendszerük erősödik.

Zöldség Mágnás titkai
Mentálhigiénés asszisztens képzés
http://www.klasszisoktatas.hu/felnottkepzes/402-mentalhigienes-asszisztens.html

Mentálhigiénés témában kíván tanulni? Budapesten keres hozzá oktatókat? A Klasszis Oktatás a megoldás! A linkre ellátogatva minden fontos infót megtalál a mentálhigiénés asszisztens képzésről. Ilyen az, hogy heti hány alkalomra kell számítani. Valamint az is, hogy elhelyezkedés ügyileg hol van pontosan az oktatás. A mentálhigiénés asszisztens tanfolyam vizsgájáról is megtalál mindent, ami fontos. De a képzés díja és a képzés hosszúsága is 2 olyan tudnivaló, amit nem árt előre átnézni. Akkor, ha felkeltette a figyelmét a dolog, látogasson el a weblapra. Ott a mentálhigiénés asszisztens képzés mellett más képzésekről is informálódhat.

Mentálhigiénés asszisztens képzés
Tepénzed - egészségbiztosítás
http://tepenzed.hu/egeszsegbiztositas/

Mindenki találkozik az állami egészségügy gondjaival. Szeretne Ön is sorbanállás, várakozási listák nélkül prémium szintű egészségügyi szolgáltatást és hajlandó lenne ezért egy kisebb összeget havonta áldozni? Önnek szolgáltatói egészségbiztosításra van szüksége. Megkeressük Önnek partnereink kínálatából a legmegfelelőbbet. Emellett megtalálja kínálatunkban az összegbiztosításokat is, amelyek a betegség miatt csökkenő bevétel és megnövekvő kiadások terheit veszik le válláról. Tepénzed.hu - független pénzügyi tanácsadó iroda Győrött. Megkeressük Önnek az igényeinek leginkább megfelelő pénzügyi szolgáltatást, legyen szó az öngondoskodás, a nyugdíjmegtakarítás, a lakással, utazással kapcsolatos pénzügyekről vagy a család védelmét szolgáló pénzügyi megoldásokról.

Tepénzed - egészségbiztosítás
Adalékanyagtól mentes parajdi só, fűszerek, fürdősók, sópárnák
http://www.naturalweb.hu

Adalékanyag mentes termékek, parajdi só, fűszerek, fürdősók, sópárnák gyereknek és felnőttnek. Magánszemélyeknek az ország egész területén, valamint partnereknek nagy tételben. Rendelhetők postán, vagy partner boltjainkban személyesen megvásárolhatók a termékeink. Mi évek óta használjuk a Naturalweb termékeit bátran ajánljuk neked is. Vásárolj webshopunkban: www.naturalweb.hu

Adalékanyagtól mentes parajdi só, fűszerek, fürdősók, sópárnák
Biomer biorezonanciás és mágnesterápiás matrac
http://www.pulzalomagnesterapia.eu/biomer-matrix

A biorezonanciát és a pulzáló mágnesterápiát ötvöző Biomer matrac akár 10.000Hzes frekvenciával képesek működni, így a korábbi segédeszközöknél sokkal pontosabban beállíthatóak a gyógyítani kívánt tüneteknek megfelelő erősségű kezelés.

Biomer biorezonanciás és mágnesterápiás matrac
Modern Dietetika
http://moderndietetika.com/

Nagy Gina dietetikus szakember weblapja. Ha fogyni szeretne, ételallergiája vagy valamilyen betegsége van, amely speciális diétával javítható vagy gyógyítható, segítek kidolgozni hozzá egy megfelelő étrendet. Keresse fel honlapomat több információért!

Modern Dietetika
Clean Eating, azaz Tiszta táplálkozás
http://cleaneating.hu/

A Clean Eating egy modern táplálkozási irányzat, ami az egészségtudatos bio táplálkozást, a diétás fitnesztáplálkozással vegyíti. Kizárólag a természetben is fellelhető élelmiszereket fogyasztunk, kerülve a mesterséges, vagy a túlzottan feldolgozott anyagokat. Oldalunkon e táplálkozási irányzattal kapcsolatos tudásanyagokat, cikkeket, valamint diétás recepteket talál az érdeklődő.

Clean Eating, azaz Tiszta táplálkozás
Fogászati rendelő Budapest
http://www.feherdental.hu/

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít az esztétikai fogászat. Fontos, hogy fogaink fehérek, épek, hiánytalanok legyenek. Fogászatunkban a kezelések teljes spektrumát biztosítjuk. Ha a fogkövét szeretné eltávolíttatni, vagy fáj a foga, akkor látogasson el Fehér Dental fogászati rendelőnkbe, amelyet Budapesten találhat az Örs vezér téren.

Fogászati rendelő Budapest
Patika.net online gyógyszertár
http://patika.net

A Patika.net egy új egészségügyi weboldal, amely az otthoni internetes vásárlás kényelmét nyújtja. Több mint 17 ezer egészségügyi és szépségápolási terméket kínálunk és szállítunk házhoz akár 24 órán belül. A termékek eredete minden esetben igazolt, a minőséget folyamatosan ellenőrizzük. Minden termékünkre 100% pénzvisszatérítési garanciát vállalunk a kézbesítéstől számított 14 napig. Ügyeletes gyógyszerészeink éjjel-nappal azon fáradoznak, hogy Ön gyorsan és biztonságosan a legjobb minőségű termékeket kapja kézhez. Internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységünket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyével végezzük.

Patika.net online gyógyszertár
ReformTér Biobolt
http://reformter.hu/

Tóth Gábor ReformTér Bioboltja Budapesten, az Aradi utca 35-37-ben található, ahol a termékek ellenőrzötten E-mentesek. Saját termékeinknél garantáljuk a gluténmentességet is. Megtalálja nálunk a nemének, korának megfelelő keverékeket, melyek segítenek az egészsége megőrzésében. Mi is ezeket a termékeket fogyasztjuk. Mit jelent az E-Mentesség? A boltban Tóth Gábor könyve is megtalálható a további kiadványai mellett. Gluténmentes termékeink: tökmagőrlemény, lenmagőrlemény Biocsicsóka-sűrítmény, piros szőlőmag-őrlemény, és még sok-sok más termék. A reform élelmiszerek mellett megtalálhatóak Tóth Gábor kiadványai is. Itt találkozhat előadásokon Tóth Gáborral is.

ReformTér Biobolt
Svédmasszázs tanfolyam
http://www.masszazs-tanfolyam.hu/svedmasszazs-tanfolyam.html

Svédmasszázs tanfolyam ajánlatok országszerte városonként. Tanuljon egy új szakmát, amelynek alapjainak elsajátításához nem csak megfelelő elméleti, de gyakorlati tudást szerezhet, mely a továbbtanulásban is sokféle lehetőséget biztosít a szakmában. Masszázs képzések továbbá speciális továbbképzések kereséséhez és információ gyűjtéshez a leggyorsabb ajánlatok, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő tanfolyamot.

Svédmasszázs tanfolyam
Tegyen a krónikus stressz ellen!
http://stresszormentor.hu/

Állandó kimerültség, idegeskedés, görcsölő gyomor? Tegyen valamit a stressz ellen: keresse stresszoldó trénigeimet! Horváth Emil vagyok, stresszor mentor. Stressz kezelési foglalkozásokat vezetek cégek és magánszemélyek számára, ahol mindenki megtanulhatja lerázni magáról a stressz kellemetlen tüneteit. Stresszoldás mesterfokon!

Tegyen a krónikus stressz ellen!
Theta healinggel az egészségedért
http://kaboktunde.hu/

A Theta healing egy egyszerű és gyors energia gyógyászati módszer és Vianna Stibal nevéhez fűződik. Ma már senkit sem kell győzködni a lélek és a test egységéről, arról, hogy a test akkor képes egészséges maradni, ha a lélek is rendben van. A lélek szintjén elraktározott blokkok megbetegíthetik a testet, de ha a blokk feloldódik, akkor a test is a gyógyulás útjára lép. Ha megoldást keresel valamilyen egészségügyi problémádra a magad vagy valamely szeretted számára érdemes megismerkedned a theta healing módszerrel. Erre konzultáción is van lehetőséged kipróbálni, de akár te magad is elvégezheted a theta healing tanfolyamokat és használhatod a technikát a magad vagy mások segítésére. Kérlek, látogass el a weblapomra és tudj meg többet a theta healingről.

Theta healinggel az egészségedért
Fizikoterápia és kinesio tape kezelések
http://www.rememdium.hu/kinesio-tape.html

A kinesio tape egy rugalmas tapasz, amely megfelelő felhelyezési technikával alkalmazva, a szervezet öngyógyító mechanizmusát használja fel a mozgásszervi problémák kezelésénél, reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai kórképeknél, műtétek után, a sport-és egyéb sérülések utáni rehabilitációban, nyirokkeringési problémáknál. Gyógyszer- és hatóanyagmentes, mely akár több napig is viselhető. A Remedium Kft.-t,a város élsportolóival kialakított több éves sikeres és hasznos szakmai együttműködés hívta életre. 2014 óta célunk, hogy ezt a lehetőséget Székesfehérvár és annak vonzáskörzetében élő civil emberek számára is elérhetővé tegyük. Cégünk fizikoterápiás kezeléseket végez, valamint kinesio tape szalagok ragasztásával és értékesítésével foglalkozik. Ragaszdkodj a mozgáshoz! Rememdium Hungary Kft. Székesfehérvár 8000 Gáz u. 19. Mobil: 06 70 428 71 88 E-mail: kapcsolat@rememdium.hu

Fizikoterápia és kinesio tape kezelések
Reiki kezelés az egészségért
http://www.reikitanfolyamok.com/reiki/reiki-kezeles-2/

A reiki kezelés során mindig az történik ami az adott pillanatban a kezelt személy számára a legjobb. Az energia ha kell megnyugtat, ha kell fel frissít. Komolyabb betegség esetén segíti a betegség elfogadását, felismerésekben segít, hogy mi miért történik az életünkben. A reiki kezelés 1 órát vesz igénybe, nincs szükség semmilyen előkészületre, egyszerűen csak hagyni, hogy a reiki tegye a dolgát.

Reiki kezelés az egészségért
Melyiktanfolyam.hu OKJ-s egészségügyi tanfolyamok
http://melyiktanfolyam.hu/egeszsegugy/

Hasznos tanácsok az egészségügyi OKJ-s képzések választásához! A pályaválasztás nagyon nehéz döntés, amit előbb-utóbb meg kell hoznia mindenkinek. Egy életre befolyásolja az ember a jövőjét, a munkához való hozzáállását, hogy mit választ. Korábban rosszul döntöttünk, akkor is helyes irányba terelhetjük a jövőnk alakulását egy precízen megválasztott egészségügyi OKJ-s tanfolyam eredményes elvégzésével. Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük az OKJ-s tanfolyamot keresőket a számukra megfelelő szak megtalálásában. Weboldalunkon az államilag is elismert OKJ végzettséget adó tanfolyamok bemutatása nem teljes körű viszont igyekeztünk olyan képzéseket kiválasztani, amelyekkel kapcsolatban a korábbi években nagyobb érdeklődés volt. A különböző szakmákat adó OKJ-s képzések bemutatását folyamatosan, hétről-hétre bővítjük. Az esetleges törvényi változásokról pedig folyamatosan beszámolunk honlapunkon, hogy mindig az aktuális információkat találhassák meg látogatóink.

Melyiktanfolyam.hu OKJ-s egészségügyi tanfolyamok
Zöldövezeti Idősek Otthona ápolásssal
http://viktoriahazidosekotthona.hu/

Idős, beteg rokonaink gyógyulásának és a jó életminőség fenntartásának az alapfeltétele a nyugodt környezet biztosítása. Budapesti, saját kerttel rendelkező, zöldövezeti otthonunkban ezen kívül rendszeres foglalkozásokkal és terápiás háziállatokkal segítjük vendégeink testi és szellemi egészségmegőrzését. Otthonunk családiasan kis létszámú, szobáink akadálymentesek, fürdőszobával és TV-vel felszereltek.

Zöldövezeti Idősek Otthona ápolásssal
Sipo online patika - webáruház és egészségügyi portál
http://www.sipo.hu/

A Sipo Patika - család immár online is elérhető, webáruházként. Az online patikák számos előnnyel és olykor hátránnyal indulnak. Előny például a széles választék - benne a kozmetikumok, táplálék kiegészítők, vitaminok - gyors áttekintése. Hátrány, hogy csak vény nélküli gyógyszerek, készítmények vásárolhatóak. De a SIPO nem csak patika, hanem egyben számtalan tanácsot nyújtó egészségügyi portál is.

Sipo online patika - webáruház és egészségügyi portál
Dr. Szentmiklóssy Margit - Szakpszichológus
http://szakpszichologia.hu/

Dr. Szentmiklóssy Margit sokéves tapasztalattal foglalkozik pszichológiai és pszichoterápiás kezelések nyújtásával, problémamegoldásban, konfliktuskezelésben. Tekintse meg weboldalát a részletes információkért!

Dr. Szentmiklóssy Margit - Szakpszichológus
Szúrja Jóga és Egészségközpont - Jóga Budapesten
http://szurja.hu/

Amennyiben már régóta érdeklődik a jóga különböző válfajai, valamint a masszázsok és kineziológia iránt, de eddig még nem szánta rá magát, hogy ki is próbálja azt, akkor a Szúrja Jóga és Egészségközpont most kiváló lehetőséget kínál Önnek erre. Ne halogassa tovább a döntést, jöjjön el hozzánk és ismerkedjen meg ezzel a mozgásformával és kultúrával. Kényeztesse testét egy frissítő és kellemes masszázzsal. Csoportos óráink keretében a jóga mellett számos más foglalkozást is kínálunk Önnek. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Szúrja Jóga és Egészségközpont - Jóga Budapesten
Online gyógyszertár - PharmaPlaza
http://www.pharmaplaza.hu/

A PharmaPlaza online patika minőségi termékkínálattal, kedvező árakkal és ingyenes szállítással várja a vásárlóit. Tekintse meg az online gyógyszertár hatalmas választékát és válassza ki az Önnek megfelelő terméket. Látogasson el a webpatika oldalára. Megrendelését házhoz szállítjuk, de akár Debrecenben személyesen is átveheti a csomagját.

Online gyógyszertár - PharmaPlaza
Medorto Kft. - Gyógyászati bolt
http://www.gyogyaszatiboltok.hu/

Gyógyászati termékeket vásárolna? A Medorto Kft. által üzemeltetett webáruházban minden szükséges egészségügyi terméket megtalálhat, melyet pár kattintással meg is rendelhet! Tekintse meg kínálatunkat!

Medorto Kft. - Gyógyászati bolt
Az Acces Bars jótékony hatásai
http://www.nekedigaz.hu/gyakori-kerdesek-az-access-barsrol.html

Az Acces Bars feloldja a téged már nem szolgáló elképzeléseidet, érzelmeidet, hitrendszereidet, ítélkezéseidet, amelyet ebben az éltedben vagy előző élted bármelyikében a magadévá tettél. A feloldás a bar pontok finom érintésével történik, amelyekből 32 található a fejen. A bars kezelés hatásaként akár az egész élted új irányt vehet, de a legrosszabb, ami történhet, hogy kellemes masszázst kaptál és minden marad a régiben.

Az Acces Bars jótékony hatásai
Zahnklinik Ungarn
https://zahnklinikungarn.securepages.info

Fogászati klinika német nyelvterületről, fogturizmussal érkező ügyfeleknek. A klinika a fogászat teljes spektrumú szolgáltatását nyújtja, melyek közül a leggyakrabban alkalmazottak: implantátumok beültetése és javítása, állandó- és kivehető protézis, hídpótlás, fémmentes porcelán korona, fogfehérítés, inlay, onlay, AlphaBio, teljes fogsor helyreállítás. A klinika épületen belüli fogtechnikája lehetővé teszi az azonnali fogpótlások elkészítését és beültetését. A nyugati színvonalú gépek, a legújabb kutatási eredmények alapján kiválasztott alapanyagok, valamint a fogorvosok szaktudása biztosítják a betegek megelégedettségét. A klinika ügyfeleinek jelentős része ajánlásból érkezik!

Zahnklinik Ungarn
Neera szirup tisztítókúra
http://neeraszirup.hu/

A Neera szirup méregtelenítés olyan, mint egy tíznapos utazás a jobb egészség felé, mely egyszerű, élvezetes, hatásos és teljesen természetes. Mivel a méregtelenítés gyorsan és intenzíven zajlik, így nagyon hamar jelentős mértékben javulhat az általános közérzet. A Neera kúra lélegzetvételhez juttatja a szervezetet, hogy megtisztítsa önmagát, és helyreállítsa egyensúlyát. Pozitív hatásai: A szervezet megtisztulása a mérgektől, salakanyagoktól, testsúlycsökkenés (ami a szervezet egészleges tisztulásának következménye), felesleges zsírok feloldása, növekvő életerő és vitalitás, a bélrendszer pihen és kitisztul, jobb emésztés, csökken az ízületek méreganyag-terhelése, pihentetőbb alvás, fokozott ellenálló képesség, fényes haj és erősebb körmök, tiszta bőr és szem, tisztább, gondolkodás és memória, boldogabb, pozitívabb életszemlélet

Neera szirup tisztítókúra
Elektromos búzafű és gyümölcsprések, csíráztatás
http://buzafupres-csiraztatas.hu/

Webáruházunkban Lexen márkájú kézi és elektromos búzafű és gyümölcspréseket forgalmazunk, amikhez külön is megvásárolhatók alkatrészek. Továbbá mindent megtalál nálunk, ami a búzafűlé készítéshez és búzafű termesztéshez szükséges például bio tönkölybúza magokat, a neki megfelelő termőföldet, speciális csíráztató tálat és a termesztéséhez való hasznos információkat. Forgalmazunk friss búzafüvet és búzafű készítményeket, valamint különféle magvakat és csíráztató tálakat. Bioboltunkba minden hétfőn friss búzafű érkezik.

Elektromos búzafű és gyümölcsprések, csíráztatás
VaLid Kft. - Klinikák Dent
http://www.klinikakdent.hu/

Fogorvosi rendelőnk, a Klinikák Dent a belvárosban található. Sokéves tapasztalattal foglalkozunk rutin fogorvosi, valamint fogtechnikai szolgáltatások nyújtásával. Bízza magát tapasztalt kezekre, tekintse meg weblapunkat!

VaLid Kft. - Klinikák Dent
A mézek csodálatos hatásai
http://www.apiland.hu/

A mézek csodálatos hatásai vetekszenek a legmodernebb gyógyszerekkel is. Víurosok, baktériumok, gombák okozta fertőzések ellen emberemlékezet óta alkalmazzák őket. Ha megfázunk, fáj a torkunk, jól bevált módszer, hogy elszopogatunk egy kanál mézet, ami könnyen felszívódó hatóanyagaival azonnal teszi is a dolgát a szervezetben. A nyers méz nem esik át olyan feldolgozási folyamatokon, melyek módosítják összetételét, gyengítik hatékonyságát. Legtermészetesebb formájában kerül a vásárlókhoz, ezért hatékony gyulladáscsökkentőként, immunerősítőként is felhasználhatjuk. Méhészeti tippek és kúrák weboldalunkon!

A mézek csodálatos hatásai
Budapest Reuma Központ - Fizioterápiás kezelés és gyógymasszázs
http://www.budapestreuma.hu/

Reumatológiai panaszai vannak? Régóta keresi a megoldást, de eddig nem járt sikerrel? Forduljon bizalommal a Budapest Reuma és Fizioterápiás Központhoz, amely tapasztalt szakemberekkel nyújt reumatológiai és fizioterápiás gyógykezelést. Kérje pontos és gyors diagnózis-felállítás után egyénre szabott kezelési tervünket. Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen minden hónapban naprakész aktuális híreinkkel kapcsolatban. Referenciaként olvassa el eddigi betegeink véleményét honlapunkon található Vélemények rólunk menüpont alatt. Bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén. Látogasson el weboldalunkra és tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról.

Budapest Reuma Központ - Fizioterápiás kezelés és gyógymasszázs
Dr. Szentmiklóssy Margit szakpszichológus Budapest, 2. kerület
http://www.pszichologus-pszichoterapeuta.hu

Ha úgy érzi, egy jó pszichológusra lenne szüksége, nálunk, a Pszichológus-Pszichoterapeutánál biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekbe kerül. Szakpszichológusunk több évtizedes tanulmányaival és szintén több évtizedes tapasztalatával rengeteg embernek segít Budapesten, a II. kerületben. Szakpszichológusunk a pszichológia rengeteg területén jártas és tapasztalt, szolgáltatásai között megtalálható beszédjavítás, relaxáció, meditáció, pszichoterápia, depresszió-, szorongás-, pánik-, krízis-, súlyproblémák- és alvászavarok gyógyítása is. Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, bátran keressen fel minket! További információkért látogasson el weboldalunkra!

Dr. Szentmiklóssy Margit szakpszichológus Budapest, 2. kerület
Lézerrel végzett szemműtét - Prónay-Kastély / Alsópetény
http://lasstokeletesen.hu/

Az ideális szemműtét megtalálása több dolgon is múlhat. Egy ezekből nyilvánvalóan maga a gyógyítandó betegség. További kérdés pedig, hogy a beteg mennyit kíván áldozni rá. De bárhogyan is alakul, a lézeres szemműtéthez mindenképpen a legjobbakhoz tanácsos fordulni. Éppen ezért a Prónay-kastélynál a legjobb látásjavítási megoldások várják Önt! Ilyen pl. a két lézert használó femto lasik nevü szemműtét. Másrésztől a PRK lézeres szemműtét is kérhető. Akkor, ha szeretne minden mást megtudni eme szemműtétek részleteiről, az oldalon ezeket átnézheti. Lásson tökéletesen, kérjen lézeres szemműtétet!

Lézerrel végzett szemműtét - Prónay-Kastély / Alsópetény
Plazmaadás Szegeden
http://szegedplazma.hu/

Gyertek el minél többet plazmát adni, illetve plazmaferezisre. A plazmából életmentő gyógyszereket lehet előállítani, amivel súlyos betegek életét lehet sokkal jobbá tenni. A plazmaadás nem sok időt vesz igénybe, de annál több segítséget nyújt a betegek számára. Plazmaszolgálat Kft. - Szeged 6722, Mikszáth Kálmán utca 20-22.

Plazmaadás Szegeden
Esztétikai és plasztikai magánklinika Budapest
http://www.ekbudapest.com/

Esztétikai és plasztikai magánklinikánk a természetes szépség képviselője. Orvosaink, szakértőink célja a friss, üde, kiegyensúlyozott megjelenés. Klinikánkon plasztikai sebészet, esztétikai bőrgyógyászat, fogászat, rehabilitáció és további orvos-esztétikai kezelések, rendelések találhatóak. Felszerelt műtőink korszerű technológiával vannak ellátva, elegánsan berendezett szobáink kényelme pedig a regenerációt segíti elő.

Esztétikai és plasztikai magánklinika Budapest
Fogszabályozó Budapest
http://biologiaifogaszat.hu/altalanos-fogaszat/fogszabalyozas/

Hogyan lesz ellenállhatatlan a mosolya? A megoldást nálunk megtalálja. Modern technológia. Maximális szakértelem. Fogszabályozás Budapesten. Nálunk a kezelésekről és a fogászati árakról teljes képet kap. Látogasson el oldalunkra.

Fogszabályozó Budapest
Láthatatlan fogszabályozó 3D tervezéssel
http://www.happysmile.hu/

Garantáljuk hogy mosolya tökéletes legyen! A láthatatlan fogszabályozó rendszer a legideálisabb megoldást nyújtja önnek. A rendszert számítógépes 3D technológiával, ezred milliméteres pontossággal tervezzük meg. A tervező program maximálisan figyelembe veszi az anatómia szabályait. Így pontosan meg tudjuk állapítani, hány darab sin kell a kívánt mosoly eredményének eléréséhez. Minden sínt 2 hétig kell használni, ezért pontosan kiszámítható a kezelés hossza. A fogszabályozás teljesen láthatatlanul történik. Termékünk használatával nyugodtan mosolyoghat. Barátai, kollégái észre sem fogják venni forradalmian új fogszabályozóját. A rendszer előnyei, a fájdalom mentes használat, rövid kezelési idő, könnyű kezelhetőség, és a diszkrét kialakítás.Ön se maradjon ki. Tegye mosolyát még szebbé, a mi segítségünkkel!

Láthatatlan fogszabályozó 3D tervezéssel
Fáj a lába? Ez segít.
http://compressport-hungary.hu/kompresszios-harisnya-szar-labra

A lábfájás az egyik legszörnyűbb betegség mivel ez egy olyan testrészünk amit minden nap használunk. Folyamatosan bővülő ülő munkának köszönhetően nőtt a láb betegségek száma mivel a keringés az ülés miatt romlik a lábakban. A kompressziós termékeket pont erre találták ki hogy a vérkeringést folyamatosan biztosítsa.

Fáj a lába? Ez segít.
Szűrőbetétes és fordított ozmózisos víztisztítók
http://viztisztito-keszulekek.hu/

Webáruházunkban, szűrőbetétes és fordított ozmózis rendszerű víztisztító készülékeket, valamint külön szűrő betéteket is kaphat. Részletes leírások segítenek abban, hogy az önnek megfelelő víztisztító készüléket választhassa. A víztisztító készülékek és betétek szinte mindig vannak raktáron, de azért érdemes rákérdezned: (1) 217-3510 ! A víztisztító készülékeket, megvásárolhatja, Nektár Bioboltunkban 1092 Bp., Ferenc krt. 42. Tel: (1) 217-3510 Nyitva: H-P 08-19h, Sz: 09-13h Megrendelheted GLS utánvételes csomagban, webáruházunkban.

Szűrőbetétes és fordított ozmózisos víztisztítók
Paleolit diéta
http://paleolitdieta.com

Csökkentse és normalizálja a vérnyomását a paleolit diétával. A diéta emellett igen egészséges mert természetes alapanyagokat fogyasztunk ezáltal el kerüljük a káros anyagok bejutását a szervezetbe.Ismerje meg a paleolit diéta előnyeit és legyen egészségesebb.

Paleolit diéta
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1149 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1149 | Várakozó linkek: 32 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 45216