Top 40 legújabb link > Egészség - wyw.hu

Szponzorált linkek
Hátfájásra, gerincproblémákra csontkovácsolás és masszázs
http://csontkovacs-mofetta.hu

Hilóczki János várja Önt az alábbi problémákra megoldással: nyaki fájdalmak, nyaki dúc, hátfájdalmak, derékfájdalom, lumbágó, isiász, csípőbeszűkülés, porckorong problémák, gerinc meszesedés, gerincsérv megelőzése, gerincferdülés, alsó és felső végtagok fájdalma, zsibbadása, váll-, csípő- és térdfájdalmak fejfájás, migrén, szédülés, fülzúgás, szülés utáni medence és gerincproblémák. 15 éve foglalkozom különféle masszázs tevékenységgel többek között: Thai masszázzsal, alakformáló és zsírbontó masszázzsal, nyirok masszázzsal, svéd-, frissítő-, talp- és sportmasszázzsal.

Hátfájásra, gerincproblémákra csontkovácsolás és masszázs
Mentődoboz Depó
https://www.elsosegely-doboz.hu/

A Mentődoboz Depó oldalán a KRESZ által szabályzatba foglalt elsősegély felszereléseket áruljuk. Jól felszerelt honlapunkon átlátható elrendezésben megtalálja az összes mentőcsomagunkat gépjárművek szerint csoportosítva, ezen kívül vadász-, illetve üzemi elsősegély felszereléseket is árulunk utántöltő csomagok és kiegészítő termékek mellett.

Mentődoboz Depó
Golden Dent - Fogászat, 13. kerület
http://www.goldendent.hu

Tárt karokkal várjuk meglévő és új pácienseinket a Golden Dent Fogászati klinikára. Fogászatunk a XIII. kerületben található. Bármilyen felmerülő fogászati problémára megoldást nyújtunk. Szolgáltatásaink között található: dentálhigiénia, implantáció, szájsebészet, konzerváló fogászat, 3D röntgen. Minőség, szakértelem és empátia fogadja a hozzánk érkezőket. Felkészült, elhivatott és alapos csapattal várjuk pácienseinket. Rendelőnk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Hétköznaponként 08:00 - 20:00 óra között várjuk Önöket.

Golden Dent - Fogászat, 13. kerület
Mária Medical Magánrendelő
https://mariamedical.hu/

Magánrendelőnkben, Budapesten a II. kerületben megtalál szinte minden magánrendelést egy helyen: bőrgyógyászat, diabetológia, endokrinológia, érsebészet, fül- orr gégészet, gasztroenterológia, idegsebészet, kardiológia, neurológia, nephrológia, nőgyógyászat, ortopédia, sebészet, pszichiátria, pszichológia, tüdőgyógyászat, urológia, belgyógyászat, labordiagnosztika, ultrahang. Mindezt várakozás nélkül, a legjobb szakemberekkel.

Mária Medical Magánrendelő
Idősek Otthona Kereső
http://idosekotthonakereso.hu

Ingyenes idősek otthona keresés országszerte, regisztráció nélkül. Érdeklődjön egyszerre több idősotthonnál! Olvassa el mások véleményét, találjon rá az Ön számára legjobb nyugdíjasotthonra és küldje be jelentkezését! Azonnali szabad férőhelyek várják. Keressen állást szociális otthonok munkaajánlatai közt, vagy hirdessen meg Ön álláslehetőséget! www.idosekotthonakereso.hu

Idősek Otthona Kereső
Pszichotrafik, pszichológiáról és egészségről mindenkinek.
http://pszichotrafik.hu/

Pszichotrafik, az élet trafikja. Lelki életünk problémái, pszichológia közérthetően; az egészséges életmód aktuális hírei. Hiánypótló rovat: az 50 év felettieknek életvezetési tanácsok, kikapcsolódásnak rövid írások, novellák, vagy akár rémisztő történetek. Mindennapi frissítés, mobilra optimalizálva.

Pszichotrafik, pszichológiáról és egészségről mindenkinek.
Anikó Torna
http://anikotorna.hu/

Gergete Anikó okleveles gyógytornász vállal fizioterápiás kezelést otthonában Törökbálinton és környékén. A kezelés célja az egészségkárosodás kialakulásának hatásos megelőzése illetve a már kialakult mozgásszervi problémák gyógyítása. A kezelést mindig egyénre szabottan, az életkori, egészségi adottságokat figyelembe véve alakítom ki. Gyógytorna mellett vállalok még intim- és kismama tornát is. Mindig házhoz megyek, megspórolva pácienseimnek az utazással járó kellemetlenségeket, és biztosítva hogy saját, ismerős környezetben gyógyulhassanak.

Anikó Torna
Táplálék kiegészítők és regenerációs termékek
https://fittpharma.hu

A Fittpharma webáruház 2017 végén jött létre. Termékeink között az egészséges és sportos élethez nélkülözhetetlen táplálék kiegészítők, regenerációs termékek és egészséges élelmiszerek találhatóak meg. Célunk, hogy vásárlóink megbízható, hiteles információk alapján tudjanak dönteni az általuk megvásárolt termékekről, ebben gyógyszerészi végzettségű szakembereink tudják őket segíteni.

Táplálék kiegészítők és regenerációs termékek
Kertvárosi Kamra
https://kertvarosikamra.hu/

A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található közösségi hely. Itt a gazdák és a vásárlóik közvetlenül találkozhatnak; nem bolt, hanem meghatározott időszakokban működő átadási pont. Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatát megrendelheted és a megadott időben eljössz a termékekért a Kamrába. Az átadási pont szervezőjeként szívesen segítek információkkal a megrendelés menetére vagy a termékekre vonatkozóan, segítek a gazdákkal való kapcsolat kialakításában és fenntartásában. Fontos, hogy a pénzügyeidet a gazdával közvetlenül intézed, ebben nem tudok közreműködni. Célunk, hogy olyan friss, egészséges, jóízű termékek kerüljenek mindenki asztalára, amelyek ellenőrzött körülmények között termettek és készültek. Olyanok, amelyek származási helyét pontosan ismerjük, sőt a gazdával személyes kapcsolatot alakítunk ki. Formálódó közösségünk találkozási pontja is a Kamra, nem csupán az átadópont programjain, hanem egyéb események alkalmával is összejövünk majd.

Kertvárosi Kamra
Panoráma röntgen Budapest
http://www.panoramartg.hu/

Fogászati CT, panoráma röntgen a Nagymező Dentál Radiológiánál, beutaló nélkül! Gyors vizsgálat, kedvező árak. Vizsgálati díjaink tartalmazzák az e-mailes megosztás, valamint a CD-re írás költségeit is. Teljes fogászati röntgen paletta! 3D CBCT, panoráma rtg! Várjuk szeretettel minden hétköznap, este 8-ig!

Panoráma röntgen Budapest
Theta Healing kezelés
http://ateutad.hu/theta-healing-kezeles/

A Theta Healing gyöngéd és hatékony energia gyógyászati módszer, amelynek segítségével lélek szinten támogathatod a fizikai gyógyulásodat. A tudatalattidban rejlő a betegségedet okozó hitrendszereid nézőpontjaid felderítésével és törlésével lehetőség nyílik azok felülírására a pozitív megfelelőivel és ezzel támogatottá válik a gyógyulási folyamat. A Théta Healing kezelés során a konzulens és a kezelt meditációs állapotban úgynevezett ásás technika segítségével keresi meg a betegséget okozó gyökér problémát és azt kiásva megkezdődhet a gyógyulás. A Theta Healing technika által feltárt tényeket a pszichológiai és a kvantumfizikai kutatások is megerősítették. A kezelés során megoldódott problémák már nem térnek vissza. Ha felfedezed a technikában rejlő lehetőséget tanfolyami keretek között te magad is megtanulhatod és kezelheted vele saját magadat és másokat is. További információt a témában weblapon találsz.

Theta Healing kezelés
Reumatológia, gyógytorna, fájdalomterápia magánrendelés Budán
https://www.27sello.hu/

Mozgásszervi magánrendelőnkben, Újbuda szívében várjuk betegeinket különböző magánrendeléseinkre. Fájdalomterápia magánrendelésünkön hatékonyan, akár egy kezelés alatt elmulasztjuk derék-, váll- vagy térdfájását. Migrén, fejfájás esetén is örömmel látjuk Önöket, azonnali segítséget várjon! Gyógytorna magánrendeléseinken a gerincsérv, gerincferdülés és bármilyen krónikus mozgásszervi fájdalom miatti kínokat enyhítjük hatékonyan, kíméletes és modern módszerekkel. Terápiás centrumunkban reumatológia, gyógymasszázs és csontkovács-manuálterápia kezeléseket is igénybe vehetnek.

Reumatológia, gyógytorna, fájdalomterápia magánrendelés Budán
Ezüstfény Magánklinika - Budapest
http://ezustfenyklinika.hu/

Magánklinikánk egy kiválóan felszerelt intézmény Budapest szívében, ahol folyamatos fejlesztésekkel, bővítésekkel garantáljuk betegeink és orvosaink számára a lehető legjobb körülményeket. Keressen minket, amennyiben fogászati, gasztroenterológiai, fül-orr-gégészeti, kardiológiai, valamint tüdőgyógyászati ellátásra van szüksége! Az év minden napján - munkaszüneti és ünnepnapokon is - nyitva tartunk. Ha igazán profi ellátást szeretne, modern környezetben, feszültségek és várakozás nélkül, akkor keresse fel az Ezüstfény Magánklinikát!

Ezüstfény Magánklinika - Budapest
Lotus Dental - Fogászat Hévízen
http://lotus-dental-heviz.com/

Hévíz - Fürdők... és első osztályú fogklinika! A Lotus Dental Hévíz fogászati klinika előnyei: Több mint két évtizedes szakmai tapasztalat a külföldi páciensek kezelésében is. Hévíz bájos fürdőváros, ahol a pihenés, gyógyulás kellemesebb, mint napjaink néhány nagyvárosában Barátságos, családias környezet. Mi valóban a fejlesztésekre, innovációra tudunk költeni, szemben a nagyüzemi mega-rendelőkkel ahol a tulajdonosok kifizetése a cél. Magas színvonalú, modern felszereltség. Igény szerint transzfert, szállást intézünk. Magas színvonalú fogtechnikai háttér. A fogászati kezelések ára a fogászati beavatkozások terjedelmétől és a felhasznált anyagoktól függ. Bővebb információt weboldalunkon, honlapunkon talál.

Lotus Dental - Fogászat Hévízen
Fehérjedús ételek
http://proteintanacsado.hu/receptek

Az egészséges táplálkozást alapvetően az határozza meg, hogy egy adott étel elkészítése alkalmával milyen alapanyagokat használunk fel. Ugyanis ahhoz, hogy szervezetünknek biztosítsuk az optimális tápanyag mennyiséget, így fehérjét, szénhidrátokat és zsírokat megfelelő arányban, szükségünk van olyan a változatos étrendet is figyelembe vevő receptekre, amelyek nem csak ízletesek, de a tudatos és egészséges életmódhoz hozzájárulnak.

Fehérjedús ételek
Otthoni vízkezelés
http://vizlagyitoszerviz.hu/

Megtisztítaná az otthoni csapvizet a nehézfémektől, kórokozóktól és egyéb szennyeződésektől? A körzeti ivóvíz arzéntalanításra szorul? Ezekben az esetekben az otthoni víztisztító berendezés fog tökéletes megoldást nyújtani. A vízkezelésnek számos professzionális módja van (pl. vastalanítás, csírátlanítás, sótalanítás) és mi mindegyikben szakértői segítséget nyújtunk. Akár 3 év garanciát biztosítunk az általunk biztosított termékekre. Keressen minket bizalommal akkor is, ha vízlágyító berendezésre vagy szervizelésre lenne szüksége!

Otthoni vízkezelés
Zöldség Mágnás titkai
http://www.zoldsegeketbeszelek.hu/

Képzéseinkkel és egyéni tanácsadásainkkal megtanulhatja saját egészségének a visszaszerzését, megtartását. Minden fortélyt kipróbálunk, és a szeme eltörténik a változás. Látványos és interaktív bemutatókon keresztül eláruljuk a Zöldség Mágnás féltve őrzött egészségének titkait, trükkjeit. Bemutatjuk, hogyan lehet kiegyensúlyozottabb, egészségesebb, nyugodtabb élete. Gyakorlat orientált képzéseink hozzásegíti hallgatóinkat az egyszerű, gyors és egészséges életmód kialakításához. Megtanítjuk egészséges ételek alapanyagait kiválogatni, és elkészíteni. Illetve táplálkozással, mozgással, megfelelő gondolatokkal hogyan tudod egészségét vissza állítani a normál szintre.Orvosi, szakértői csapatunk mindent megtesz az elégedettségéért. Azoknak ajánljuk, akik egészségükben javulást, fogyást, több energiaszintet szeretnének, miközben az immunrendszerük erősödik.

Zöldség Mágnás titkai
Mentálhigiénés asszisztens képzés
http://www.klasszisoktatas.hu/felnottkepzes/402-mentalhigienes-asszisztens.html

Mentálhigiénés témában kíván tanulni? Budapesten keres hozzá oktatókat? A Klasszis Oktatás a megoldás! A linkre ellátogatva minden fontos infót megtalál a mentálhigiénés asszisztens képzésről. Ilyen az, hogy heti hány alkalomra kell számítani. Valamint az is, hogy elhelyezkedés ügyileg hol van pontosan az oktatás. A mentálhigiénés asszisztens tanfolyam vizsgájáról is megtalál mindent, ami fontos. De a képzés díja és a képzés hosszúsága is 2 olyan tudnivaló, amit nem árt előre átnézni. Akkor, ha felkeltette a figyelmét a dolog, látogasson el a weblapra. Ott a mentálhigiénés asszisztens képzés mellett más képzésekről is informálódhat.

Mentálhigiénés asszisztens képzés
Tepénzed - egészségbiztosítás
http://tepenzed.hu/egeszsegbiztositas/

Mindenki találkozik az állami egészségügy gondjaival. Szeretne Ön is sorbanállás, várakozási listák nélkül prémium szintű egészségügyi szolgáltatást és hajlandó lenne ezért egy kisebb összeget havonta áldozni? Önnek szolgáltatói egészségbiztosításra van szüksége. Megkeressük Önnek partnereink kínálatából a legmegfelelőbbet. Emellett megtalálja kínálatunkban az összegbiztosításokat is, amelyek a betegség miatt csökkenő bevétel és megnövekvő kiadások terheit veszik le válláról. Tepénzed.hu - független pénzügyi tanácsadó iroda Győrött. Megkeressük Önnek az igényeinek leginkább megfelelő pénzügyi szolgáltatást, legyen szó az öngondoskodás, a nyugdíjmegtakarítás, a lakással, utazással kapcsolatos pénzügyekről vagy a család védelmét szolgáló pénzügyi megoldásokról.

Tepénzed - egészségbiztosítás
Adalékanyagtól mentes parajdi só, fűszerek, fürdősók, sópárnák
http://www.naturalweb.hu

Adalékanyag mentes termékek, parajdi só, fűszerek, fürdősók, sópárnák gyereknek és felnőttnek. Magánszemélyeknek az ország egész területén, valamint partnereknek nagy tételben. Rendelhetők postán, vagy partner boltjainkban személyesen megvásárolhatók a termékeink. Mi évek óta használjuk a Naturalweb termékeit bátran ajánljuk neked is. Vásárolj webshopunkban: www.naturalweb.hu

Adalékanyagtól mentes parajdi só, fűszerek, fürdősók, sópárnák
Biomer biorezonanciás és mágnesterápiás matrac
http://www.pulzalomagnesterapia.eu/biomer-matrix

A biorezonanciát és a pulzáló mágnesterápiát ötvöző Biomer matrac akár 10.000Hzes frekvenciával képesek működni, így a korábbi segédeszközöknél sokkal pontosabban beállíthatóak a gyógyítani kívánt tüneteknek megfelelő erősségű kezelés.

Biomer biorezonanciás és mágnesterápiás matrac
Modern Dietetika
http://moderndietetika.com/

Nagy Gina dietetikus szakember weblapja. Ha fogyni szeretne, ételallergiája vagy valamilyen betegsége van, amely speciális diétával javítható vagy gyógyítható, segítek kidolgozni hozzá egy megfelelő étrendet. Keresse fel honlapomat több információért!

Modern Dietetika
Clean Eating, azaz Tiszta táplálkozás
http://cleaneating.hu/

A Clean Eating egy modern táplálkozási irányzat, ami az egészségtudatos bio táplálkozást, a diétás fitnesztáplálkozással vegyíti. Kizárólag a természetben is fellelhető élelmiszereket fogyasztunk, kerülve a mesterséges, vagy a túlzottan feldolgozott anyagokat. Oldalunkon e táplálkozási irányzattal kapcsolatos tudásanyagokat, cikkeket, valamint diétás recepteket talál az érdeklődő.

Clean Eating, azaz Tiszta táplálkozás
Fogászati rendelő Budapest
http://www.feherdental.hu/

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít az esztétikai fogászat. Fontos, hogy fogaink fehérek, épek, hiánytalanok legyenek. Fogászatunkban a kezelések teljes spektrumát biztosítjuk. Ha a fogkövét szeretné eltávolíttatni, vagy fáj a foga, akkor látogasson el Fehér Dental fogászati rendelőnkbe, amelyet Budapesten találhat az Örs vezér téren.

Fogászati rendelő Budapest
Patika.net online gyógyszertár
http://patika.net

A Patika.net egy új egészségügyi weboldal, amely az otthoni internetes vásárlás kényelmét nyújtja. Több mint 17 ezer egészségügyi és szépségápolási terméket kínálunk és szállítunk házhoz akár 24 órán belül. A termékek eredete minden esetben igazolt, a minőséget folyamatosan ellenőrizzük. Minden termékünkre 100% pénzvisszatérítési garanciát vállalunk a kézbesítéstől számított 14 napig. Ügyeletes gyógyszerészeink éjjel-nappal azon fáradoznak, hogy Ön gyorsan és biztonságosan a legjobb minőségű termékeket kapja kézhez. Internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységünket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyével végezzük.

Patika.net online gyógyszertár
ReformTér Biobolt
http://reformter.hu/

Tóth Gábor ReformTér Bioboltja Budapesten, az Aradi utca 35-37-ben található, ahol a termékek ellenőrzötten E-mentesek. Saját termékeinknél garantáljuk a gluténmentességet is. Megtalálja nálunk a nemének, korának megfelelő keverékeket, melyek segítenek az egészsége megőrzésében. Mi is ezeket a termékeket fogyasztjuk. Mit jelent az E-Mentesség? A boltban Tóth Gábor könyve is megtalálható a további kiadványai mellett. Gluténmentes termékeink: tökmagőrlemény, lenmagőrlemény Biocsicsóka-sűrítmény, piros szőlőmag-őrlemény, és még sok-sok más termék. A reform élelmiszerek mellett megtalálhatóak Tóth Gábor kiadványai is. Itt találkozhat előadásokon Tóth Gáborral is.

ReformTér Biobolt
Svédmasszázs tanfolyam
http://www.masszazs-tanfolyam.hu/svedmasszazs-tanfolyam.html

Svédmasszázs tanfolyam ajánlatok országszerte városonként. Tanuljon egy új szakmát, amelynek alapjainak elsajátításához nem csak megfelelő elméleti, de gyakorlati tudást szerezhet, mely a továbbtanulásban is sokféle lehetőséget biztosít a szakmában. Masszázs képzések továbbá speciális továbbképzések kereséséhez és információ gyűjtéshez a leggyorsabb ajánlatok, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő tanfolyamot.

Svédmasszázs tanfolyam
Tegyen a krónikus stressz ellen!
http://stresszormentor.hu/

Állandó kimerültség, idegeskedés, görcsölő gyomor? Tegyen valamit a stressz ellen: keresse stresszoldó trénigeimet! Horváth Emil vagyok, stresszor mentor. Stressz kezelési foglalkozásokat vezetek cégek és magánszemélyek számára, ahol mindenki megtanulhatja lerázni magáról a stressz kellemetlen tüneteit. Stresszoldás mesterfokon!

Tegyen a krónikus stressz ellen!
Theta healinggel az egészségedért
http://kaboktunde.hu/

A Theta healing egy egyszerű és gyors energia gyógyászati módszer és Vianna Stibal nevéhez fűződik. Ma már senkit sem kell győzködni a lélek és a test egységéről, arról, hogy a test akkor képes egészséges maradni, ha a lélek is rendben van. A lélek szintjén elraktározott blokkok megbetegíthetik a testet, de ha a blokk feloldódik, akkor a test is a gyógyulás útjára lép. Ha megoldást keresel valamilyen egészségügyi problémádra a magad vagy valamely szeretted számára érdemes megismerkedned a theta healing módszerrel. Erre konzultáción is van lehetőséged kipróbálni, de akár te magad is elvégezheted a theta healing tanfolyamokat és használhatod a technikát a magad vagy mások segítésére. Kérlek, látogass el a weblapomra és tudj meg többet a theta healingről.

Theta healinggel az egészségedért
Fizikoterápia és kinesio tape kezelések
http://www.rememdium.hu/kinesio-tape.html

A kinesio tape egy rugalmas tapasz, amely megfelelő felhelyezési technikával alkalmazva, a szervezet öngyógyító mechanizmusát használja fel a mozgásszervi problémák kezelésénél, reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai kórképeknél, műtétek után, a sport-és egyéb sérülések utáni rehabilitációban, nyirokkeringési problémáknál. Gyógyszer- és hatóanyagmentes, mely akár több napig is viselhető. A Remedium Kft.-t,a város élsportolóival kialakított több éves sikeres és hasznos szakmai együttműködés hívta életre. 2014 óta célunk, hogy ezt a lehetőséget Székesfehérvár és annak vonzáskörzetében élő civil emberek számára is elérhetővé tegyük. Cégünk fizikoterápiás kezeléseket végez, valamint kinesio tape szalagok ragasztásával és értékesítésével foglalkozik. Ragaszdkodj a mozgáshoz! Rememdium Hungary Kft. Székesfehérvár 8000 Gáz u. 19. Mobil: 06 70 428 71 88 E-mail: kapcsolat@rememdium.hu

Fizikoterápia és kinesio tape kezelések
Reiki kezelés az egészségért
http://www.reikitanfolyamok.com/reiki/reiki-kezeles-2/

A reiki kezelés során mindig az történik ami az adott pillanatban a kezelt személy számára a legjobb. Az energia ha kell megnyugtat, ha kell fel frissít. Komolyabb betegség esetén segíti a betegség elfogadását, felismerésekben segít, hogy mi miért történik az életünkben. A reiki kezelés 1 órát vesz igénybe, nincs szükség semmilyen előkészületre, egyszerűen csak hagyni, hogy a reiki tegye a dolgát.

Reiki kezelés az egészségért
Melyiktanfolyam.hu OKJ-s egészségügyi tanfolyamok
http://melyiktanfolyam.hu/egeszsegugy/

Hasznos tanácsok az egészségügyi OKJ-s képzések választásához! A pályaválasztás nagyon nehéz döntés, amit előbb-utóbb meg kell hoznia mindenkinek. Egy életre befolyásolja az ember a jövőjét, a munkához való hozzáállását, hogy mit választ. Korábban rosszul döntöttünk, akkor is helyes irányba terelhetjük a jövőnk alakulását egy precízen megválasztott egészségügyi OKJ-s tanfolyam eredményes elvégzésével. Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük az OKJ-s tanfolyamot keresőket a számukra megfelelő szak megtalálásában. Weboldalunkon az államilag is elismert OKJ végzettséget adó tanfolyamok bemutatása nem teljes körű viszont igyekeztünk olyan képzéseket kiválasztani, amelyekkel kapcsolatban a korábbi években nagyobb érdeklődés volt. A különböző szakmákat adó OKJ-s képzések bemutatását folyamatosan, hétről-hétre bővítjük. Az esetleges törvényi változásokról pedig folyamatosan beszámolunk honlapunkon, hogy mindig az aktuális információkat találhassák meg látogatóink.

Melyiktanfolyam.hu OKJ-s egészségügyi tanfolyamok
Zöldövezeti Idősek Otthona ápolásssal
http://viktoriahazidosekotthona.hu/

Idős, beteg rokonaink gyógyulásának és a jó életminőség fenntartásának az alapfeltétele a nyugodt környezet biztosítása. Budapesti, saját kerttel rendelkező, zöldövezeti otthonunkban ezen kívül rendszeres foglalkozásokkal és terápiás háziállatokkal segítjük vendégeink testi és szellemi egészségmegőrzését. Otthonunk családiasan kis létszámú, szobáink akadálymentesek, fürdőszobával és TV-vel felszereltek.

Zöldövezeti Idősek Otthona ápolásssal
Sipo online patika - webáruház és egészségügyi portál
http://www.sipo.hu/

A Sipo Patika - család immár online is elérhető, webáruházként. Az online patikák számos előnnyel és olykor hátránnyal indulnak. Előny például a széles választék - benne a kozmetikumok, táplálék kiegészítők, vitaminok - gyors áttekintése. Hátrány, hogy csak vény nélküli gyógyszerek, készítmények vásárolhatóak. De a SIPO nem csak patika, hanem egyben számtalan tanácsot nyújtó egészségügyi portál is.

Sipo online patika - webáruház és egészségügyi portál
Dr. Szentmiklóssy Margit - Szakpszichológus
http://szakpszichologia.hu/

Dr. Szentmiklóssy Margit sokéves tapasztalattal foglalkozik pszichológiai és pszichoterápiás kezelések nyújtásával, problémamegoldásban, konfliktuskezelésben. Tekintse meg weboldalát a részletes információkért!

Dr. Szentmiklóssy Margit - Szakpszichológus
Szúrja Jóga és Egészségközpont - Jóga Budapesten
http://szurja.hu/

Amennyiben már régóta érdeklődik a jóga különböző válfajai, valamint a masszázsok és kineziológia iránt, de eddig még nem szánta rá magát, hogy ki is próbálja azt, akkor a Szúrja Jóga és Egészségközpont most kiváló lehetőséget kínál Önnek erre. Ne halogassa tovább a döntést, jöjjön el hozzánk és ismerkedjen meg ezzel a mozgásformával és kultúrával. Kényeztesse testét egy frissítő és kellemes masszázzsal. Csoportos óráink keretében a jóga mellett számos más foglalkozást is kínálunk Önnek. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Szúrja Jóga és Egészségközpont - Jóga Budapesten
Online gyógyszertár - PharmaPlaza
http://www.pharmaplaza.hu/

A PharmaPlaza online patika minőségi termékkínálattal, kedvező árakkal és ingyenes szállítással várja a vásárlóit. Tekintse meg az online gyógyszertár hatalmas választékát és válassza ki az Önnek megfelelő terméket. Látogasson el a webpatika oldalára. Megrendelését házhoz szállítjuk, de akár Debrecenben személyesen is átveheti a csomagját.

Online gyógyszertár - PharmaPlaza
Medorto Kft. - Gyógyászati bolt
http://www.gyogyaszatiboltok.hu/

Gyógyászati termékeket vásárolna? A Medorto Kft. által üzemeltetett webáruházban minden szükséges egészségügyi terméket megtalálhat, melyet pár kattintással meg is rendelhet! Tekintse meg kínálatunkat!

Medorto Kft. - Gyógyászati bolt
Az Acces Bars jótékony hatásai
http://www.nekedigaz.hu/gyakori-kerdesek-az-access-barsrol.html

Az Acces Bars feloldja a téged már nem szolgáló elképzeléseidet, érzelmeidet, hitrendszereidet, ítélkezéseidet, amelyet ebben az éltedben vagy előző élted bármelyikében a magadévá tettél. A feloldás a bar pontok finom érintésével történik, amelyekből 32 található a fejen. A bars kezelés hatásaként akár az egész élted új irányt vehet, de a legrosszabb, ami történhet, hogy kellemes masszázst kaptál és minden marad a régiben.

Az Acces Bars jótékony hatásai
Zahnklinik Ungarn
https://zahnklinikungarn.securepages.info

Fogászati klinika német nyelvterületről, fogturizmussal érkező ügyfeleknek. A klinika a fogászat teljes spektrumú szolgáltatását nyújtja, melyek közül a leggyakrabban alkalmazottak: implantátumok beültetése és javítása, állandó- és kivehető protézis, hídpótlás, fémmentes porcelán korona, fogfehérítés, inlay, onlay, AlphaBio, teljes fogsor helyreállítás. A klinika épületen belüli fogtechnikája lehetővé teszi az azonnali fogpótlások elkészítését és beültetését. A nyugati színvonalú gépek, a legújabb kutatási eredmények alapján kiválasztott alapanyagok, valamint a fogorvosok szaktudása biztosítják a betegek megelégedettségét. A klinika ügyfeleinek jelentős része ajánlásból érkezik!

Zahnklinik Ungarn
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1163 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1163 | Várakozó linkek: 16 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 45252