Szenvedélybetegségek > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szenvedélybetegségek > 14 weboldal. Kategória leírása: Szenvedélybetegségek: kábítószer-függőség, alkoholizmus, kleptománia, játékfüggőség...

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Az alkoholizmus szenvedélybetegség
http://www.hazipatika.com/topics/alcohol/articles/Az_alkoholizmus_szenvedely ...

Valamire szomjazunk? - Alkoholfogyasztás régen és ma - Itt és most - tények és számok ...

Az alkoholizmus szenvedélybetegség
Szenvedélybetegségek A-tól Z-ig
http://www.vital.hu/themes/psyc/szenvbeteg1.htm

Tíz kicsi indok - Bűn és bűnhődés - Füstadó és anyagi javak - Percnyi boldogság ...

Szenvedélybetegségek A-tól Z-ig
Szenvedélybetegség - MIMI
http://www.mimi.hu/pszichologia/szenvedelybetegseg.html

Szenvedélybetegség leírása. Online Lexikon - Magyarázatok számtalan témában.

Szenvedélybetegség - MIMI
Szenvedélybetegség-bárki áldozatul eshet
http://www.csaladinet.hu/hirek/megoldasok/szenvedelybeteg_a_csaladban/1142/

Talán bennünk is ott lappang, és észre sem vesszük… Nem csak az alkoholizmus, a drogfüggőség, vagy a dohányzás sorolható a szenvedélybetegségek közé. Napjainkban egyre több, modern kori szenvedélybetegségre derül fény...

Szenvedélybetegség-bárki áldozatul eshet
Dohányzás - MIMI
http://mimi.hu/egeszseg/dohanyzas.html

Dohányzás leírása. Online Lexikon - Magyarázatok számtalan témában.

Dohányzás - MIMI
Szenvedélybetegségek központjai
http://www.hazipatika.com/services/kb?id=17

Addiktológiai és Pszichoterápiás Ambulancia - Baranya Megyei Önkormányzat Közegészségügyi, Narkomán Fiatalokat Gyógyító-foglalkoztató Közalapítván - Bács-Kiskun megye: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat, Dr. FarkasinszkyTerézia Ifjúsági Drogcentr ...

Szenvedélybetegségek központjai
Szenvedélybetegségek gyógyítása Debrecenben és Hajdúböszörményben
http://www.vitalport.hu/szenved%C3%A9lybetegs%C3%A9gek/

A Vitalport Egészségcentrumban, Debrecenben és Hajdúböszörményben az allergia és a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére törekszünk. Módszerünk segítséget nyújt a szenvedélybetegségek kezelésében, mint a dohányzás, alkoholizmus, játékszenvedély vagy a kórós fogyókúra.

Szenvedélybetegségek gyógyítása Debrecenben és Hajdúböszörményben
Allen Carr dohányzás leszoktatás
http://allencarr.hu

Szeretnél leszokni a dohányzásról? Szeretnél több év vagy évtized dohányzás után újra szabad lenni, egy boldog nemdohányzó? Szeretnéd megtudni, hogyan lehet leszokni a dohányzásról azonnal, elvonási tünetek és gyógyszerek nélkül? Allen Carr módszere segíthet. Csak egy kattintás és már küldjük is neked a dohányzással kapcsolatos cikkeket, amely megkönnyítheti számodra is a leszokás felé vezető utat. 5 súlyos tévhit és 5 alig ismert tény a nikotinfüggőségről és a Füstbe ment tervek – azaz hányféleképpen lehet leszokni. Töltsd le most a két ingyenes tanulmányt!

Allen Carr dohányzás leszoktatás
Dohányzás és betegség, a dohányzás története
http://fulspecialista.hu/index.php?page=content&method=static&id=107

A dohányzás ártalmassága, rizikófaktorok. Aktív és passzív dohányzás. A legveszélyesebb betegség csoport a rák. A dohányzás okozhat ajakrák, szájüregrák, nyelvrák-, gégerák-, valamint nyelőcsőrákot, mivel a dohányfüst a légzőszervrendszer minden részére eljut. Ugyanezen ok miatt alakulhat ki tüdőrák, légcsőrák és hörgőrák is.

Dohányzás és betegség, a dohányzás története
Dohányzás Leszokás könnyen
http://dohanyzas-leszokas.hu

Le szeretne szokni a cigarettáról, de nem sikerül? A nikotinhihetetlenül erős függőséget okoz.Egy hatékony elektromágnesesmódszerrel képesek vagyunk teljesen megszűntetni a függőségét, mindenkellemetlen mellékhatás nélkül. Egy fél órás kezeléssel rengeteg pénztés évet spórol magának, vagy ismerősének. Az elektromágneses készülékegyszerűen kitisztitja a szervezetéből a függést keltő anyagokat,miközben Ön kellemesen pihen. Eddigi tapasztalataink szerint nem fogjakivánni a cigarettát és ha mégis rágyújt nem a régi érzés jön vissza,hanem kellemetlennek fogja találni. Ennél hatékonyabb ésbiztonságosabb módszer nem létezik.

Dohányzás Leszokás könnyen
Dohányzás leszokás
http://www.nemcigizek.hu/

Dohányzás leszokás 30 perc alatt! Különleges módszerrel segítjük hozzá a dohányzásmentes élethez.

Dohányzás leszokás
Antifume orr inhalátor
https://antifume.hu/

Az Antifume orr inhalátor egy a cigarettáról való leszokást segítő készítmény. 100%-ban természetes összetételében feketebors és bazsalikom esszenciális olajat, édeskömény kivonatot és más növényi kivonatokat is tartalmaz. Kialakításának köszönhetően bárhol használható, így akár repülőgépeken, szállodákban és az olyan helyeken, ahol a cigarettázás nem megengedett. A készítmény a káros szenvedély használatára késztető vágyat közel 50 percig képes tompítani. Vény nélkül megvásárolható, használata nem igényel orvosi felügyeletet. Hatása, akár a felbontást követően 45 napig is kitart.

Antifume orr inhalátor
Tökéletes Élet Mentoring Program
http://www.tokeleteselet.hu

Úgy gondolja hogy át kellene alakítania életét? Nem érzi jól magát a bőrében? Hiányol valamit? Talán a boldogság, egészség vagy az jómód nem olyan mint amit mindig elképzelt? Ne keseregjen, nincs egyedül ezzel, hiszen rengeteg ember van így, ők is felteszik a nagy kérdést: "Mit lehet tenni?" A fenti kérdésekre az összes választ megtalálhatja a Tökéletes Élet Mentoring Programban. Hollenda Zsolt life coach egyedi programjában megismerheti, hogyan képes pozitív irányba terelni életét. Bárki aki hajlandó tenni a változásért és a tanultakat a való életben is kiaknázni, itt megismerheti a válaszokat, sőt egy megújulni vágyó közösség tagjává válhat. Nézze meg weboldalunkat és jelentkezzen! Kezdjen hozzá élete megváltoztatásához rögtön!

Tökéletes Élet Mentoring Program
Szenvedélybetegek gyógyítása, függőség kezelés, drogprevenció
https://addiktologiaitanacsado.hu

Józsa Péter addiktológiai tanácsadó honlapja. Kábítószerfüggőség kezelése, esetkezelés, konzultáció, elterelés, szenvedélybetegek gyógyítása. Iskolai drogprevenciós elóadások hiteles előadóval. A leszokás, leállás velem menni fog. Ha elakadtál az életben, egyedül vagy és senki nem ért meg, nincs akinek elmondhatod a problémáid és azokra megoldást kínál, vagy csak egyszerűen szükséged van egy stabil támaszra, akkor keress fel nyugodtan és ígérem, hogy együtt megtaláljuk a kivezető utat.

Szenvedélybetegek gyógyítása, függőség kezelés, drogprevenció
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1037 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1037 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39423