Orvosi műszerek > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvosi műszerek > 16 weboldal. Kategória leírása: Orvosi műszerek, orvosi műszer...

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Medexpert Kft. - Orvosi műszerek
http://www.medexpert.hu

Orvosi műszer kis- és nagykereskedelem: műtő, intenzív, kardiológia, szülészet, labor, diagnosztika, stb. Medexpert - műszer és megoldás a legjobbaktól.

Medexpert Kft. - Orvosi műszerek
Inomed Medical - ECG X-ray - EKG Röntgen
http://www.innomed.hu/

ECG X-ray - EKG Röntgen. Medical Device Design and Manufacturing - Orvosi Készülék Fejlesztő és Gyártó.

Inomed Medical - ECG X-ray - EKG Röntgen
Vastagbélrák szűrés, fájdalommentes, kapszula endoszkópia
http://www.endo-kapszula.hu/

Endo-kapszula Kft. - Fájdalommentes vastagbélszűrés, fájdalommentes szűrések "Remekül érzi magát, kitűnő étvágya van és éppen ma lett ötven éves ... - akkor Ön a vastagbélrák összes jellegzetes tünetével rendelkezik.„

Vastagbélrák szűrés, fájdalommentes, kapszula endoszkópia
H.S.-medplan Kft.
http://www.medplan.hu/

A H.S.-medplan Kft. 1993-ban alakult, mint svájci- magyar vegyes vállalat. Jelenleg magyar magánszemélyek tulajdonában van. Tevékenységi profilja orvosi műszerek importja, közvetlen kiskereskedelmi forgalmazása és szervizelése...

H.S.-medplan Kft.
Arteriográf
http://www.arteriograf.hu

Áttörő megoldás az érelmeszesedés korai felismerésére.

Arteriográf
Sonarmed Kft. (Medison 3D, 4D ultrahangok)
http://www.sonarmed.hu

Orvosdiagnosztikai ultrahang készülékek minden orvosi területre. 2D, 3D, 4D ultrahang készülékek.

Sonarmed Kft. (Medison 3D, 4D ultrahangok)
Endo-Plus Service
http://www.endoservice.hu/

Az Endo-Plus-Service Kft. 2000. szeptemberében kezdte meg működését Magyarországon. Elsődleges tevékenysége az alsó és felsõ emésztőszervi traktus, valamint a légúti flexibilis endoszkópok (száloptikás és video egyaránt) javítása, karbantartása...

Endo-Plus Service
Micromedical Kft.
http://www.micromedical.hu/

A Micromedical Kft. 1998. június 01.-én kezdte meg Magyarországon kizárólagosan forgalmazni a Boston Scientific Microvasive amerikai katétereket gyártó világcég termékeit Gasztroenterológia és Bronchológia területekre...

Micromedical Kft.
Medicalshop - Orvosi Műszer Diszkont
http://www.medicalshop.hu

Orvostechnikai berendezések ,egyszerhasználatos eszközök , orvosi műszerek forgalmazása .

Medicalshop - Orvosi Műszer Diszkont
Orvosi műszer és egyéb orvosi eszközök értékesítése
http://www.expressmed.hu/

Orvosi műszer és egyéb eszközök gyártása, forgalmazása, értékésítése az Expressmed profilja. A gépeink, szerszámaink korszerűek, a kornak megfelelő minőségűek. Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén egyénre szabott árajánlatunkat is kérhetik. A szállítási információk a rendelési feltételek aloldalon található.

Orvosi műszer és egyéb orvosi eszközök értékesítése
Fundafon hallókészülékek – Mert hallani öröm
http://fundafon.hu/

Ez a honlap a Fundafon céget mutatja be, amely elsősorban hallókészülékek széles választékát kínálja az érdeklődőknek. Ezen felül a cég szolgáltatásai között szerepelnek még különböző hallásvizsgálatok, hallásgondozás, a hallókészülékek beállítása, szervizbe juttatása és még a digitális készülékek programozása is.

Fundafon hallókészülékek – Mert hallani öröm
Röntgen Kft.
http://rontgenkft.hu/orvosi-muszer

Orvosi műszer szaküzlet és szerviz: diagnosztikai eszközök, egyszer használatos eszközök, mérési műszerek, laboratóriumi eszközök.

Röntgen Kft.
Ultrahang és EKG készülékek
http://www.sonoscape.hu

A Medexpert Kft. Sonoscape orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozik. Neve 20 éves fennállása óta egybeforrt a megbízható termékek fogalmával, az orvosi műszer kereskedelem magyar piacán. Minőséget forgalmaznak, a Sonoscape eszközök pedig megfeleltek az ő elvárásaiknak is. Ezek jól működő, megbízható - az élvonalbeli gyártók eszközeinek tudását megszorongató - eszközök, melyek kiválóan alkalmasak magánpraxishoz, ahol nem ésszerű és életszerű tízmilliót beruházni ultrahang vagy EKG eszközre. Magánrendelők, vagy akár több orvos közösen használt eszközeként is optimális választás. Kisebb kórházakban is szolgálatkész mind strapabírásával, mind széles funkció palettájával.

Ultrahang és EKG készülékek
SCIO - elemző és terápiás készülék
http://www.medscio.hu/keszulekrol/leiras-a-keszulekrol

A SCIO rendszer többek közt auto- meridián terápiával, scalar azaz csakra terápiával, Rife terápiával, auto -trivektor, szín, zene, biorezonancia, gerinc és fog terápiával dolgozik. 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A szervezetből érkező komplex jeleket a rendszer fogadja, az eltéréseket a számítógép felismeri, majd az adottságoknak megfelelő egészséges jeleket visszajuttatja a szervezet számára. Minden olyan orvos és természetgyógyász számára, aki nyitott az újra, a SCIO rendszer nélkülözhetetlen eszközzé válhat a páciensek további mélyreható, sikeres vizsgálatában és kezelésében. Ismerje meg a XXI. század modern gyógyszer- és vegyszerektől mentes módszereit!

SCIO - elemző és terápiás készülék
Labnikker Akkreditált Kalibráló Laboratórium
http://www.pipettaszerviz.hu

A Labnikker Pipetta- és Adagoló Szakszerviz a kereskedelmi forgalomban kapható összes típusú és márkájú folyadékmérő eszköz javításával, felújításával és karbantartásával foglalkozik. Laboratóriumunkban több ponton és kalibrálási értéken beállítjuk pipettáját, hogy a lehető legnagyobb pontosságot biztosítsa Önnek.

Labnikker Akkreditált Kalibráló Laboratórium
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1037 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1037 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39423