Kórházak Budapesten > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kórházak Budapesten > 17 weboldal. Kategória leírása: Kórházak Budapesten - Kórház Budapest.

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bajcsy-Zsilinszky Kórház - Budapest
http://bajcsy.hu/

Kórházunk története, minőségpolitikánk, szervezeti felépítés, gyógyulást elősegítő javaslatok, linkek.

Bajcsy-Zsilinszky Kórház - Budapest
Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház
http://www.jahndelpest.hu/

Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház - XX. kerület Köves u. 2.

Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház
MÁV Kórház Idegsebészeti Osztály
http://www.c3.hu/~mavideg/index.html

MÁV Kórház Idegsebészeti Osztály.

MÁV Kórház Idegsebészeti Osztály
Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórház
http://www.uzsoki.hu/

A Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórháza az észak-pesti régió meghatározó egészségügyi intézménye. A XIV. kerület, Zugló közel 116 ezer felnőtt lakosának fekvőbeteg gyógyintézete...

Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórház
Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház
http://www.osei.hu/

Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház - 1113 Budapest, Karolina út 27. - Tel.: +36 1 4886100 - Fax: +36 1 3753292

Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház
Nyírő Gyula Kórház
http://www.nygyk.hu/

Kórházunkba került betegek számára - akik már előzőleg is jártak itt akár betegként, akár látogatóként - látható a Nyírő Gyula kórház fejlődése, népszerűvé válása...

Nyírő Gyula Kórház
Bethesda Gyermekkórház
http://www.bethesda.hu/

Bethesda Gyermekkórház - 1146 Budapest, Bethesda u. 3. Tel: (36-1) 364-9020, Fax: (36-1) 364-9070

Bethesda Gyermekkórház
Heim Pál Gyermekkórház
http://www.heimpalkorhaz.hu/

A Heim Pál Gyermekkórház a Közép-Magyarországi Régió Gyermekgyógyászati Centrumaként Működik. Az intézményben 13 fekvőbeteg osztály és 38 szakrendelés található...

Heim Pál Gyermekkórház
Madarász Utcai Gyermekkórház
http://www.madarasz.hu/

Madarász utcai Gyermekkórház - Rendelőintézet - 1131 Budapest, Madarász Viktor utca 22-24.

Madarász Utcai Gyermekkórház
A Pest megyei Flór Ferenc Kórház Diabetológia Osztályának Honlapja
http://www.c3.hu/~ktdiabet/

A Pest megyei Flór Ferenc Kórház Diabetológia Osztályának Honlapja.

A Pest megyei Flór Ferenc Kórház Diabetológia Osztályának Honlapja
Gasztroenterológia központ Budapest
http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/diagnosztikai-kozpontok/gasztroentero ...

Gasztroenterológia központ Budapest. Magyarország első magán endoszkópos hálózatának budapesti központja a gyomor-bélbetegségek kivizsgálására és kezelésére egy belvárosi igényesen kialakított egészségügyi centrum speciálisan átalakított részlegében, új műszerekkel, ismert szakemberekkel, a páciensek időbeosztásához alkalmazkodva, főmunkaidőn túl kínálja a gasztroenterológiai szakellátást.

Gasztroenterológia központ Budapest
Gyomortükrözés altatásban
http://gyomortukrozes-altatasban.hu/

Gyomortükrözés altatásban Budapesten az Endomedix Diagnosztikai Központban. Nálunk nem kell sorban állnia, bejelentkezésre a betegeket a kért időpontban fogadjuk. Az altatásos gyomortükrözés esetén a beteg elkerül minden kellemetlenséget, mert semmi fájdalmat nem érez.

Gyomortükrözés altatásban
Hasplasztika
http://hasplasztika.imagoplasztika.hu

Az IMAGO Plasztika célja, hogy megtalálja amit a harmónia és a szépség terén elveszettek hisz magában. Ehhez exkluzív környezetben magas követelmények által felszerelt klinikán végzett műtéti beavatkozásokat kínálunk, térítés nélküli megbeszélést követően, mindenben az Ön igényeinek figyelembe tartásával. Ha Ön a felkészültséget, a szaktudást, a maximális figyelmet és a megbízhatóságot egyaránt fontosnak tartja, úgy válasszon minket. Hosszú évek óta összecsiszolódott csapat részeseiként tudjuk, hogy az Imagó Plasztikánál megtalálja amire vágyik. Áraink a ?földön járnak? éppen ezért piac vezetőek. A műtétek mindig az elegáns és minden igényt kielégítően felszerelt budai korházban történnek. A legfőbb szempont számunkra az Ön biztonsága és a diszkréció.

Hasplasztika
Olcsó plasztikai sebészet
http://bonusz-plasztikaisebeszet.hu/

"Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami a plasztikai sebészettel kapcsolatos. Bónusz Plasztikai sebészetet azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a biztonságos jó színvonalú esztétikai orvosi ellátás. Egy átlagos esztétikai beavatkozás árában jelentős hányadot tesz ki a tetszetős helyen lévő rendelő, a drága bútor, tágas recepció, csinos recepciós hölgyek, telefonos ügyfélszolgálat, drága elektronikus nyomtatott médiában való megjelenés, belvárosi, vagy budai elit környezetben lévő műtő, elegáns betegszoba stb. Mivel a plasztikai sebészeti kezeléseknél felhasznált anyagok, varróanyagok, implantátumok, töltőanyagok, gyógyszerek és a szakemberek stb. területén spórolni nem célszerű, mert a végeredményt és annak az elérésének biztonságát kockáztatnánk.

Olcsó plasztikai sebészet
Dr. Rose magánklinika
http://korhaz.drrose.hu/

A Dr. Rose magánkórház filozófiája a szolgáltatásközpontúság. A Budapest közepén működő szakintézmény számos szakterületen belül végez munkát, legyen az belgyógyászat vagy idegsebészet, gerincsebészet. A műtétek előtti kötelező diagnosztikai vizsgálatokat, például a Doppler ultrahang vagy a laborvizsgálat házon belül lehetséges elvégezni. Az intézmény műszerparkja magától értetődően megfelel a legmagasabb elvárásoknak, továbbá a szakembergárda szakmai felkészültsége is az élvonalba tartozik. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a páciensek a mindig a lehető legjobb szolgáltatást kapják. Az intézmény üzemeltetői szerint a zavartalan nyugalom is előremozdítja a műtét utáni gyors gyógyulást. Így a beltér berendezésekor is ügyeltek a hagyományos kórházétól eltérő atmoszféra megalkotására, mert ezzel is mérsékelhető a betegek kórházakkal kapcsolatos rossz érzése. A Dr. Rose magánkórházban úgy érezhetik magukat, mintha egy ötcsillagos hotelbe jelentkeznének be!

Dr. Rose magánklinika
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1037 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1037 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39423