Gyógytorna > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyógytorna > 24 weboldal. Kategória leírása: Gyógytorna, gyógytornász, gyógytorna terápia, gyógytornászok...

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Scolinea Gyógytorna
http://scolinea.hu/

A Scolinea Gyógytorna rendelő több éve foglalkozik Horvát Krisztina gyógytornász vezetésével mozgásszervi problémákban szenvedő páciensek kezelésével. A hozzánk forduló páciensek számára biztosítjuk a minőségi egészségügyi ellátást...

Scolinea Gyógytorna
Grilla Gyógytorna - Stúdió
http://www.grilla.hu

A stúdióban magasan képzett gyógytornászok, dúlák, szülésfelkészítők és masszőrök dolgoznak. Speciális kezelések: -gerincpanaszoknál McKenzie-módszer, Schroth-módszer, manuálterápia; -limfödéma kezelés, -DSGM.

Grilla Gyógytorna - Stúdió
Arthro Komplex Gyógyközpont
http://www.arthrokomplex.hu/

Ősi falak közt Budapest egyik legkorszerűbb mozgásszervi rendelője és méregtelenítő-böjtkúra központja...

Arthro Komplex Gyógyközpont
Gyógytornapraxis.hu
http://www.gyogytornapraxis.hu/

Gyógytornapraxis.hu - mozgásterápiás magánrendelő Szeretettel várunk minden mozgásszervi panasszal küzdő, gyógytornára szoruló beteget, legyen a problémájuk akár gyermekkori elváltozáshoz, akár ülőfoglalkozáshoz, egyéb egyoldalú- vagy túlterheléshez, balesethez, műtét utáni lábadozáshoz köthető. Szaktudásunk garantálja, hogy módszereink – a konkrét terápiás elvárásokon túl – segíteni fogják Önt a korlátokkal minél kevésbé határolt, kompromisszumokkal minél kevésbé terhelt mindennapok, a mozgás örömének visszanyerésében, megőrzésében.

Gyógytornapraxis.hu
Gyógytorna Dunakeszin
http://www.gyogytorna-2120.hu/

Elsõdleges célunk, hogy lehetõséget biztosítsunk a gyógytornában rejlõ lehetõségek kihasználására. Saját belsõ erõfeszítésünk által tehetünk valamit önmagunkért, mellékhatások nélkül...

Gyógytorna Dunakeszin
Menta Egészségközpont
http://www.mentakozpont.hu

Budapesten, a XI. kerületben igényes kialakítású, jól felszerelt egészségközpontunkban magasan képzett gyógytornászok, gyógymasszőrök várják mozgásszervi megbetegedéstől szenvedő betegek jelentkezését. Állapotfelmérés, egyéni kezelési terv felállítása. Gerincstabilizáló torna, fizikoterápia, irodai panaszok megelőző kezelése.

Menta Egészségközpont
DAVID Gerincklinika - a gerinc fájdalmai ellen, műtét nélkül
http://www.gerincklinika.hu/

Gerinc- és mozgásszervi panaszok megelőzésével és gyógyításával foglalkozik a DAVID Gerincklinika. A gerinc, hát, váll és térd fájdalmat műtét nélkül szüntetik meg: gerincterápia, gerinctorna és háttorna gyakorlatok, személyi edzés, gerincgimnasztika, masszázs és a speciálisan erre fejlesztett DAVID módszertan és DAVID gépek segítségével.

DAVID Gerincklinika - a gerinc fájdalmai ellen, műtét nélkül
Gyógytorna - Súlypont ízületklinika
http://www.sulypont.hu

A 11 éve hatékonyan működő Súlypont Ízületklinika, gerinc-, és ízületi problémák kezelésével foglalkozik. Szakmai tapasztalattal rendelkező jól képzett, diplomás gyógytornászaink, a legújabb kezelési módszereket (pl. Schroth-, McKenzie-, manuál- terápia, alkalmazzák.

Gyógytorna - Súlypont ízületklinika
Hátfájás - Alexander Technika
http://www.paloscsilla.hu/

Ha tartósan szeretnél megszabadulni mind a fejfájástól, mind a derék-, és hátfájástól, valamint a lumbágótól, akkor neked garantáltan az Alexander Technika a legjobb megoldás! Részletesebb információkért kérlek tekintsd meg honlapunkat.

Hátfájás - Alexander Technika
Gerincferdülés gyógytorna
http://www.gyogytornasz.co

A gyógytorna egy egészségünk érdekében alkalmazott, speciális mozgásanyagra épülő (torna)kezelés. Érdekes, hogy a szó hallatán mindenkinek valamilyen betegség utáni rehabilitációs kezelés jut először az eszébe, pedig a gyógytornász segítsége nemcsak műtéteket követő utókezelés esetében alkalmazható. Nagyon fontos szerepe van/lenne a megelőzésben is. Még akkor is, ha a ma embere egyre kevesebbet foglalkozik egészségével. Pedig a lényeg az lenne, hogy már a betegség megjelenése előtt, vagy annak kezdetekor szánjunk időt egészségünk védelmére. A gyógytorna ideális esetben személyre szabott módszerekkel nyújtja és erősíti az izmokat, növeli az ízületek mozgástartományát, melyeknek hatására csökkennek, vagy megszűnnek a folyamatban résztvevők panaszai.

Gerincferdülés gyógytorna
Cross Body Gyógytorna Központ
http://pilates-gyogytorna.hu/

Budai gyógytorna központunk pilates alapelvre épül, de a klasszikus és legújabb gyógytorna módszereket is alkalmazzuk. A pilates alapú mozgás mozgásszervi problémákra nyújt megoldást. A jól ismert rehabilitációs módszereket is alkalmazzuk: McKenzie, manuálterápia, kineziotape, klasszikus és gépes gyógytorna. Gyógytornászaink csoportos vagy egyéni órákkal várják Önöket!

Cross Body Gyógytorna Központ
Sport és a gyógytorna
http://www.futas.net/gyogytorna/

A legtöbb sportoló fokozott igénybevételnek teszi ki a izmait ízületeit. A sportág választásban fontos szerepet kapnak az alkati sajátosságaink, ezért nem csak a mozgáshiány okozta problémákkal (gerincsérv, görbe hát ..), hanem a túlzott igénybevétel okozta sérülések megelőzésével (ízületi gyulladás, achilles problémák..) is foglalkoznunk kell. Mozgásszervi panaszok kezelése láb specialista gyógytornász segítségével.

Sport és a gyógytorna
Bakos Orsolya-Gyógytorna otthonában
http://www.otthonigyogytorna.hu

Mindenütt jó, de legjobb otthon. Gyógyulni meg kiváltképp. A megszokott otthoni környezet és a család közelsége lerövidíti a lábadozási időt és meggyorsítja a felépülést. De akármilyen segítőkészek is a családtagok, egy szakember felügyeletére és irányítására feltétlen szükség van. Az otthoni kezelés során a gyógytornász nem csak a beteget segíti, hanem a hozzátartozókat is oktatással, tanácsokkal és nem utolsó sorban pszichés támogatással. Budapest egész területén házhoz megyek.

Bakos Orsolya-Gyógytorna otthonában
Egykisstorna - Gyógytorna, masszázs - Zalaegerszeg
http://www.egykisstorna.hu

Professzionális gyógytorna, masszázs, fizikoterápia ÁNTSZ engedéllyel rendelkező, EEKH által regisztrált, számlaképes, diplomás gyógytornásztól. Rendelési körzet: Zalaegerszeg és környéke.

Egykisstorna - Gyógytorna, masszázs - Zalaegerszeg
Gyógytorna gerincferdülés ellen
http://www.gerincgyogyitas.hu/schroth-terapia/

Tudtad, hogy napjainkban egyre több gyereknél állapítanak meg gerincferdülést? A gerincferdülés korrigálható a Schroth terápiával. Részletekért kattints a linkre

Gyógytorna gerincferdülés ellen
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1037 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1037 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39423