Betegségek > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Betegségek > 38 weboldal. Kategória leírása: Betegségek, betegség, betegségek leírásai, portálok...

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Sérv, aranyér korszerű kezelése
http://www.miniplasztika.hu

Sérvek gyógyítása miniplasztikával, aranyeres panaszok kezelése belső plasztikával (ambuláns kezelések, egynapos sebészeti beavatkozások). Kíméletes, világszínvonalú technológiák, válogatott minőségű anyagok és eszközök, gyors és tartós gyógyulás.

Sérv, aranyér korszerű kezelése
Szívinfarktus - Magasvérnyomás - Érszűkület - Érelmeszesedés
http://www.sonoterapia.hu/

Magasvérnyomás? Szívinfarkatus fenyegeti? A Sonoterapia természetes gyógyógymód az érszűkület, érelmeszesedés gyógyítására. Az érszűkület, érelmeszesedés fájdalom és mellékhatás mentes kezelése.

Szívinfarktus - Magasvérnyomás - Érszűkület - Érelmeszesedés
A hajhullás kórformáiról, okairól cikkgyűjtemény
http://www.hairwellness.hu/a-hajhullas-korformai/index.php?Itemid=157

Cikkgyűjtemény a hajról, a hajhullás kórformáiról és lehetséges okairól

A hajhullás kórformáiról, okairól cikkgyűjtemény
Vékonybél betegségei
http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/tudastar/vekonybel/vekonybel-betegsegei

Vékonybél betegségei - a vékonybél betegségeit elsődleges és másodlagos betegségekre osztják. Az elsődleges vékonybélbetegségek magából a vékonybélből származtathatók. Ide sorolják a veleszületett enzimhiányokat (laktázhiány, abetalipoprotenémia, aminosav szállítási zavar), fertőzéseket (vírus-, baktérium-, protozoon-, féreg- és gombafertőzéseket), a bakteriális túlnövekedés szindrómát, a lisztérzékenységet (cöliákiát), a Crohn-betegséget (a tápcsatorna bármely szakaszát érintheti), a Whipple kórt (ritka fertőzés), a trópusi sprue-t, a kollagén sprue-t, az amyloidosist, az eosinophil-sejtes vékonybél gyulladást, a sarcoidosist, valamint a vékonybél elsődleges daganatos betegségeit.

Vékonybél betegségei
Információk (Videó) a hpv fertőzésről.
http://www.hpvcentrum.hu

Információk a hpv vírusról, a fertőzésről a kezelésről,HPV-Centrumok országszerte,a női egézségért a XXI.század tudásával.

Információk (Videó) a hpv fertőzésről.
Körúti Orvosi Centrum
http://www.korutiorvosicentrum.hu/

Mi törődünk az Ön egészségével és szépségével - az Ön elégedettsége a mi sikerünk! A Körúti Orvosi Centrum a főváros központi, könnyen megközelíthető részén, elegáns környezetben várja a gyógyulni illetve szépülni vágyókat. A rendelő attraktív enteriőrje, a modern technológia, a jól képzett személyzet, a minőségi anyagok mind-mind a professzionális szolgáltatás részét képezik.

Körúti Orvosi Centrum
A bárányhimlő, és az oltása
http://kismamak.info/53/baranyhimlo.html

Minden szülő gondolja meg, hogy beadatja-e a bárányhimlő elleni védőoltás. A statisztikák, melyek a szövődményeket mutatják, egyre rosszabb eredményekről számolnak be.

A bárányhimlő, és az oltása
Vastagbél betegségei
http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/tudastar/vastagbel/vastagbel-betegsegei

Vastagbél betegségei - a vastagbél számos betegsége közül a legfontosabbak a vastagbél gyulladásai (gyulladásos bélbetgségek /Crohn-betegség, colitis ulcerosa/, diverticulitis, fertőzéses gyulladások), daganatos betegségei (polypok, vastagbélrák), vérellátási zavarai, mozgási rendellenességei (szorulás, hasmenés, irritábilis bél szindróma).

Vastagbél betegségei
Hiperaktív a kisgyermek
http://kismamak.info/90/a-hiperaktiv-gyermekek.html

Milyen a hiperaktív gyermek, milyen zavarai lehetnek, hogyan segíthetünk, hogy könnyebbé tegyük az ilyen gyermek életét.

Hiperaktív a kisgyermek
Nyelőcső betegségei
http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/tudastar/nyelocso/nyelocso-betegsegei

Nyelőcső betegségei - a nyelőcső betegségeit az alábbi négy fő csoportba soroljuk: 1.fejlődési rendellenességek (elzáródás, szűkület, hártyás és gyűrűk, diverticulumok és rekeszsérv), 2.funkcionális betegségek (gombócérzés [globus], ruminatio syndroma, funkcionális gyomorégés, funkcionális mellkasi fájdalom, funkcionális nyelési nehezítettség), 3.nyelőcső-sérülések (Boerhave-szindróma, Mallory-Weiss-szindróma), 4.a nyelőcső saját, szervi (organikus) megbetegedései (gyulladások, daganatok, fertőzések, motilitási zavarok).

Nyelőcső betegségei
Szájüreg betegségei
http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/tudastar/szajureg/szajureg-betegsegei

Szájüreg betegségei - a szájüreg betegségeinek sokfélesége abból adódik, hogy a szájüreg felépítésében többféle képlet vesz részt. A fogszuvasodás, illetve a következményes fogbélgyulladás (pulpitis), fogágy- és álcsontgyulladás (periapicalis parodontitis) a leggyakoribb betegségei közé tartoznak. A fogak számbeli illetve alaki eltérései is gyakoriak. A nyálmirigyek betegségeit (nyálmirigygyulladás, nyálmirigydaganat) is ide soroljuk.

Szájüreg betegségei
Máj betegségei
http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/tudastar/maj/maj-betegsegei

Máj betegségei - a máj szerteágazó funkcióit figyelembe véve a betegségek skálája is igen széles. A betegek számát tekintve a legfontosabb májbetegségek a vírusfertőzések okozta májgyulladások (hepatitisz A, B, C, D, E), a májdaganatok, az alkoholos és nem alkohol zsírmáj, a máj autoimmun gyulladásos kórképei, a gyógyszer és mérgező anyagok okota májkárosodások.

Máj betegségei
Hasnyálmirigy betegségei
http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/tudastar/hasnyalmirigy/hasnyalmirigy- ...

Hasnyálmirigy betegségei - a hasnyálmirigy három legfontosabb betegsége a heveny-, az idült hasnyálmirigy gyulladás, és a hasnyálmirigy daganatos megbetegedései. Ritkábban előforduló betegségei a fejlődési rendellenességek, a szervezet egészét érintő anyagcsere/tárolási betegségek hasnyálmirigy károsító hatásai (vas-, rézanyagcsere betegségek, cisztikus fibrózis), valamint a szintén ritka, hormontermelő daganatos megbetegedései (neuroendokrin tumorok, carcinoid tumorok).

Hasnyálmirigy betegségei
Utazás előtt
http://www.utazaselott.hu/betegseg.html

Oldalunkon megtalálhatóak az utazási betegségek és azok megelőzési lehetőségei.

Utazás előtt
Élelmiszerallergia
http://www.elelmiszerallergia.hu

Oldalunk alapvetően egészségügyi témával foglalkozik, kiemelten foglalkozunk az élelmiszerallergia különböző típusaival, ezen kívül más allergiákkal is, egészséges életmóddal, tanácsadással, úgy mint szűrőprogramok és egészségügyi rendezvények nyomonkövetésével, valamint az allergia területén a legújabb kutatási eredményekről számolunk be.

Élelmiszerallergia
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1037 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1037 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39423