Rendelőintézet, klinika > 6. oldal > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendelőintézet, klinika > 6. oldal > 79 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Budapesti menedzser szűrés
http://menedzserszures.com

A neve kicsit megtévesztő lehet, azonban így került bele a köztudatba: a menedzserszűrés nem csak menedzserek számára elérhető és nem is csak nekik szól. A munkavégzéssel járó stressz, az irodai munkavégzés, a mozgásszegény életmód mindenkinek a szervezetét megterheli, a magas vérnyomástól kezdve számos betegség előidézői lehetnek az imént felsoroltak. Szerencsére rendszeres szűrővizsgálatokkal nem csupán a kezelés kezdhető el minél előbb (ami nagyban javítja a gyógyulási esélyeket), hanem már a tünetek megjelenése előtt is el lehet kezdeni a megelőző kezeléseket. A leghatásosabb fegyver mindig a prevenció. Jelentkezzen klinikánkra menedzser szűrésre, válassza ki a kívánt szűrővizsgálati csomagot, gondoskodjon egészségéről!

Budapesti menedzser szűrés
Prevenció Látáscentrum Szemészeti magánrendelés Budapest XI
https://www.prevenciolatascentrum.hu

Prevenció Látáscentrum komplex szemészeti vizsgálatokkal kezelésekkel életmód tanácsadással várja a szembetegségekkel, látásromlással küzdő pácienseit. Jól felszerel szemészeti magánrendelőnk Budapest XI. kerület Fegyvernek utca 52. szám alatt található. Szolgáltatásaink: Komplex szemészeti vizsgálat, OCT vizsgálat, Glaucoma (zöldhályog gondozás), árpa, jégárpa műtéti eltávolítása, polarizációs tesztek,szárazszeműség miatt szilikon könnypontdugó behelyezése.

Prevenció Látáscentrum Szemészeti magánrendelés Budapest XI
Magán gasztroenterológia - Oktogon Medical Center (Budapest)
https://www.oktogonmedical.hu/gasztroenterologia

A különféle visszatérő fül-orr-gégészeti problémák minden esetben kimagasló odafigyelést igényelnek mind a beteg, mind a kezelőorvos részéről, ellenkező esetben könnyen komolyabbra fordulhat a baj, amit már csak nagyobb beavatkozással lehet orvosolni. Ha elegünk van a várakozásból vagy a marokszám beszedett gyógyszerekből, válasszuk még ma az Oktogon Medical Center fül-orr-gégészeti magánrendelését, ahol garantáltan tapasztalt orvosok kezei között, nyugati színvonalon gyógyulhatunk majd.

Magán gasztroenterológia - Oktogon Medical Center (Budapest)
Dr. László Zsolt plasztikai sebész
https://szeptest.com/

Közel 20 évnyi szakmai tapasztalattal a hátam mögött állítom: a plasztika több, mint külső jegyeink megváltoztatása, minőségibb élethez, pozitív szemlélethez segít hozzá, kitágítja a lehetőségeinket és hosszú távú, pozitív hatást gyakorol életünkre.

Dr. László Zsolt plasztikai sebész
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 4 5 [6] Következő lap
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 985 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 985 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39465