Rendelőintézet, klinika > 4. oldal > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendelőintézet, klinika > 4. oldal > 79 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Bőrgyógyászat - Budapest
http://www.xn--brgygyszatbudapest-3rb17a11e.hu

Bőrgyógyászati vizsgálatok egészségpénztári ellátás keretében is! Bőrelváltozások, Kiütések, Anyajegyek, Körömgomba vizsgálata, Viszketés, Bőrgyulladás (dermatitisz, ekcéma), Övsömör, ajakherpesz, szemölcs, Felszínes gombás fertőzések, Stb...

Bőrgyógyászat - Budapest
Zsírleszívás
http://www.pap-plasztika.hu/hu/zsirleszivas

A helyi feleslegek eltüntetése zsírleszívás segítségével. Ha elégedetlen vagy testsúlyoddal, de a fogyókúra és a rendszeres torna nem segít, akkor válaszd a Pap Plasztikát!

Zsírleszívás
Medve Medical Fogászat és Magánrendelés a 2 kerületben
http://xn--magnrendelsbudapest-sub9o.hu

A Medve Medical magánklinikán gyorsan, várakozás nélkül kezeltetheti a legkülönbözőbb problémáit. A magánrendelés főbb tevékenységei: a visszérkezelés, érsebészet, diabetológia, fogászat, magán háziorvoslás, de sok más egyéb területtel is foglalkozunk, melyek listáját és részletes leírását megtalálja honlapunkon. Segítünk! Keressen minket!

Medve Medical Fogászat és Magánrendelés a 2 kerületben
Belgyógyászati szűrővizsgálatok
http://www.xn--belgygyszat-q7a5u.hu

A belgyógyászati szűrővizsgálatok jelentősége abban rejlik, hogy panaszmentes állapotban ismerhetők fel olyan betegségek, amelyek időben észlelve meggyógyíthatók, vagy súlyossá válásuk megelőzhető. Belgyógyászati szűrőprogramunk nagy segítséget nyújt a diagnózis minél korábbi felállításához, és egyúttal a fölösleges vizsgálatok elkerüléséhez, vagy adott esetben önmagában elegendő a teljes diagnózis felállításához és a terápia elindításához. Jó kivitelezése nagy rutint és nagy rálátást igényel (akár a rendelő ajtaján éppen belépő betegről megállapítható a betegsége). Tudományos módszertan szerinti infarktus rizikószámítással kiegészítve.

Belgyógyászati szűrővizsgálatok
Dr. Sepa érsebészeti klinika
http://sepa-ersebeszet.hu/

A Dr. Sepa György által vezetett érsebészeti klinika rendelésein rádiófrekvenciás- és lézeres visszérkezelést is végeznek, valamint ezen felül érbetegség szűrést, Doppleres vizsgálatot és mélyvénás elégtelenség megállapítást is. A lézeres érsebészet Budapest számos kerületében, Budapest környékén pedig Ercsiben, Budaörsön és Soroksáron is érhető el.

Dr. Sepa érsebészeti klinika
Hajátültetés klinika
http://hajatultetes.hu/

Leírása: Prémium minőségű hajbeültetés a modern hajbeültetés eljárások magyarországi bevezetőjétől, 20 éves tapasztalattal. Legújabb gépi FUE hajbeültetés, rövid műtéti idő alatt nagy mennyiségű haj átültetése ultrafinom technikával. Hajátültetés a Sikos Klinikán: természetes beavatkozás, amivel visszanyerheti Önmagát.

Hajátültetés klinika
Face lifting
http://arcfeltoltes.hu/

Face lifting érdekli, de nem tudja, hogy hol találhatna erről információkat, mert csak erre van szüksége? Fogalma sincs, hogy kihez fordulhatna, mert ismerősei mind nagyon elfoglaltak és nem tudnak önnek segíteni? Ha segítséget tőlem is elfogad, akkor látogasson le honlapunkra, mert itt minden információt megtalál, amire szüksége van. Ha látványos eredményre van szüksége, válassza orvosi centrumunk ajánlatát.

Face lifting
Lézeres olvasószemüveg kezelés
http://www.olvasoszemuveg.hu

Hazánkban az Optik-Med Sasszemklinika rendelkezik a lézerkezelések terén a legnagyobb tapasztalattal. Előre megmondjuk milyen eredményt tudunk elérni a lézeres olvasószemüveg kezeléssel, s erre írásbeli garanciát is vállalunk.

Lézeres olvasószemüveg kezelés
Orbident Lézercentrum - lézeres szemműtét, Debrecen
http://www.lezereslatasjavitas.hu

Az Orbident Lézercentrumban mára több ezer ember számára adtuk vissza a tökéletes látás élményét, illetve végeztünk sikeres látásjavító kezeléseket Magyarországon és külföldön egyaránt. Ha Önnek is nehézséget jelent a mindennapokban szemproblémája vagy látásproblémája, az Orbident Lézercentrumban segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg. A lézersebészet egész életre szóló előnyei: tiszta, természetes látás, kényelmetlen, korrekciós lencsék nélkül; tágasabb karrierlehetőségek; jobb látás szabadidősportok űzésénél; természetesebb megjelenés szemüveg nélkül; szabadon vezethet szemüveg, kontaktlencse nélkül; a szemüveghez képest nagyobb látómező; egészségesebb a szemnek, mint a kontaktlencse; új látási szabadság az élet minden területén. Megdöbbentő precizitás, maximális biztonság! 5 perces beavatkozás, és valóban másként tekint majd a világra!

Orbident Lézercentrum - lézeres szemműtét, Debrecen
Budapest Plasztikai Intézet
http://budapestplasztika.hu/plasztikai-mutetek

Műtét és vizsgálat egy helyen, kedvező árak, teljeskörű plasztikai műtétek +36 1 354 08 00 a Budapest Plasztikai Intézetben.

Budapest Plasztikai Intézet
Allergia vizsgálat a Hmm-nél
http://www.allergiatesztbudapest.hu

Közismert, hogy az allergiás betegségek kialakulásához szükségeltetik valamiféle öröklött hajlam is. Az allergiás betegek vérrokonságában gyakran találunk más, allergiás betegségben szenvedő családtagot. Az allergia egy igen bonyolult szervezeti válaszreakció, ennek megfelelően megértése, kivizsgálása sem mindig egyszerű. Fontos tudni, hogy a kialakult reakció, mindig az egész szervezetre kihat, függetlenül attól, hogy a tünetek milyen szervet érintenek elsődlegesen. Az allergiás reakciók vizsgálatával a tünetek típusától függően bőrgyógyász, tüdőgyógyász, gégész, illetve allergológus-immunológus szakorvos foglalkozik.Jöjjön el a Hmm-hez és vizsgáltassa ki magát.Minden elérhetőségünket és további információkat a weboldalunkon megtalál.

Allergia vizsgálat a Hmm-nél
Kopaszodik? Hajátültetés, hajbeültetés a megoldás.
http://www.hajbeultetes.tv

A hajhiány önbecsülési, önértékelési zavarokat okozhat, sokak számára a hiányzó haj a sikeresség hiányát is jelenti egyben. Mások egyszerűen csak szeretnék visszanyerni régi formájukat, vagy ha az éppen nem lehetséges, akkor azt az állapotot elérni, ahol nem tűnnek kopasznak többé. Hosszú tapasztalatunk alapján mondhatjuk, ahogy visszanyeri paciensünk hajbeültetés után az elvesztett haját, úgy lesz magabiztos és sikeres magánéletében és üzleti kapcsolataiban egyaránt!

Kopaszodik? Hajátültetés, hajbeültetés a megoldás.
CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ Székesfehérvár
http://www.cmed.hu

A székesfehérvári CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ jól felszerelt rendelőiben a következő szakorvosi szolgáltatásokat nyújtjuk: reumatológia-traumatológia, kardiológia, belgyógyászat, sportorvosi vizsgálat, ortopédia, nőgyógyászat, szemészet fogászat. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségmegőrzésre, a helyes életmód kialakítására prevenciós célzattal, de ha már a megelőzéssel elkéstünk, a kialakult mozgásszervi és egyéb, a modern élettel járó egészségügyi problémák megszüntetésére. Orvosaink, munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek, így Ön a legnagyobb biztonságban és szakértő kezekben érezheti magát.

CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ Székesfehérvár
BalanceMed3
http://balancemed3.hu/

A BalanceMed3 Klinikán az egészség három szakterületéhez kapcsolódó kezeléseket kínálunk: fogászati, pszichológiai és logopédiai kezeléseket. Munkatársaink sokéves tapasztalattal, a legújabb felszerelésekkel, családias környezetben várják a betegeket.

BalanceMed3
Mellplasztikai beavatkozások, mellnagyobbítás 213.000 Ft kedvezménnyel
http://budapest-mellplasztika.hu/

Mellplasztikai beavatkozások, mellnagyobbítás 213.000 Ft kedvezménnyel! Oldalunk célja, hogy minden fontos információt biztosítsunk Neked a nők mellplasztika műtéteiről! Bár ma már rutin plasztikai beavatkozásnak számít a mellplasztika, mégis igen fontos a széles körű információ a műtét előtt. Milyen mellplasztikára van szükséged? Milyen implantátumot válassz a mellplasztikádhoz? Milyen kockázatai vannak a mellplasztikának? Mennyi idő alatt gyógyulok meg mellplasztika után? Mi alapján válassz plasztikai sebészt? Mennyibe kerül valójában a mellplasztika műtét? Ezekre és számos további kérdésedre kapsz választ oldalunkon a mellplasztikáról!

Mellplasztikai beavatkozások, mellnagyobbítás 213.000 Ft kedvezménnyel
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 985 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 985 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39465