Rendelőintézet, klinika > 3. oldal > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendelőintézet, klinika > 3. oldal > 79 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Regenero Egészségház - Ahol az egészség otthonra talál
http://www.regenero.hu/

XIII. kerületi magánrendelő, a következő szakrendelésekkel, szűrővizsgálatokkal és szolgáltatásokkal: Szakrendelések: angiológia (végtagi erek betegségeinek vizsgálata), belgyógyászat, bőrgyógyászat, diabetológia (segítségnyújtás, vizsgálatok cukorbetegség esetén), dietetika, gyógytorna, kardiológia, onkológia, onkológiai pszichoterápia (lelki segítségnyújtás daganatos betegeknek), ortopédia, pajzsmirigy szakrendelés (pajzsmirigy rendellenességeinek, betegségeinek vizsgálata, kezelése) Szűrővizsgálatok: gerincferdülés-szűrés, kardiológiai szűrővizsgálatok; szívultrahang-szűrés; diabeteszes neuropathia szűrése (Neurométer), pajzsmirigy szűrővizsgálat, melanoma szűrés (anyajegyszűrés), nemibeteg-szűrés Szolgáltatások: laborvizsgálat (vér, vizelet), ultrahang (hasi, kismedencei, nyaki, végtagi Doppler-ultrahang), mediáció, transzperszonális pszichológia, masszázs

Regenero Egészségház - Ahol az egészség otthonra talál
Lézeres szemműtét ismeretterjesztő videók
http://www.lezeres-szemmutet-video.hu/

Honlapunk számos videót tartalmaz a lézeres szemműtét kezelésekről, valamint ismert emberek elmondják tapasztalataikat a lézeres szemműtétekről. Ismerje meg Ön is a lézeres szemműtét előnyeit!

Lézeres szemműtét ismeretterjesztő videók
Izzadás kezelése
http://www.botoxstudio.hu/botox-kezeles/fokozott-izzadas-botox-kezelese.html

www.botoxstudio.hu - Az izzadás szervezetünk normális folyamata, akkor beszélünk fokozott izzadásról, ha átlagos hőmérsékleten túl erőteljesen vagy az átlagosnál gyakrabban izzadunk. A fokozott, kóros izzadás tünetei azonban zavaróak, az életminőség romlását okozhatják. Izzadás megszüntetése botox kezeléssel Budapesten. Az izzadás teljesen vagy jelentős mértékben megszűnik.

Izzadás kezelése
Audiológiai és Fül-Orr-Gégészeti Magánrendelő
http://fulspecialista.hu/

Audiológiai és Fül Orr Gégészeti Magánrendelés Szegeden, a Harmony Hall Egészségközpontban. Nyelési panaszok. Életviteli tanácsadás. Gyermek fül-, orr-, gége vizsgálatok és kezelés Szolgáltatásaink: , Nemzetközi tapasztalatokon alapuló fül-, orr-, gégészeti szakvizsgálatok Mikroszkópos fül vizsgálat melyet videó láncon a beteg is nyomon követhet.

Audiológiai és Fül-Orr-Gégészeti Magánrendelő
Imago Plasztika - mellplasztika
http://www.imagoplasztika.hu/szolgaltatasok-mell

Plasztikánk célja, hogy megtalálja az igazi boldogság forrását. Ehhez elegáns környezetben kiválóan felszerelt klinikán végzett műtéti beavatkozásokat kínálunk, térítés nélküli megbeszélést követően, mindenben a személyes igényei maximális figyelemben tartásával. Amennyiben Ön a felkészültséget, a szaktudást, a maximális figyelmet és a megbízhatóságot mind fontosnak tarja, akkor válassza az Imago Plasztikát. Hosszú évek óta összecsiszolódott csapat részeseiként tudjuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres. Áraink reálisak, éppen ezért piacvezetők. Az Imago Plasztika műtétei minden esetben az elegáns jól felszerelt budai korházban történnek. A legfőbb szempont számunkra a diszkréció és az Ön biztonsága.

Imago Plasztika - mellplasztika
Cord Blood Center - Őssejt, köldökzsínórvér levétel, tárolás
https://www.cordbloodcenter.hu/

A több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkező Cord Blood Center Európa egyik vezető köldökzsinórvér bankja, és az egyetlen, amely donor regisztert is üzemeltet (Eurocord).

Cord Blood Center - Őssejt, köldökzsínórvér levétel, tárolás
Biomedix Egészségközpont
http://www.biomedix.hu

A Biomedix Egészségközpont azért jött létre, hogy tudatosítsa az emberekben, nem kell együtt élni a fájdalommal, a magas vérnyomással, cukorbetegséggel, nem szabad beletörődni a krónikus betegségekbe. Szakrendeléseink a következők: reumatológia, pszichiátria, urológia, fül-orr gégészet, gyermek neurológia, gyógytorna, masszázs, fájdalom ambulencia, ultrahangos rendelés. Keddenkénti 16-18 óráig ingyenes életmód tanácsadás, egészségügyi leletek elemzése, kezelési tanácsadás.

Biomedix Egészségközpont
Silvermount plasztikai sebészet
http://www.silvermount.hu

Nagyobb, feszesebb keblet, fiatalabbnak tűnő arcbőrt vagy esetleg vékonyabb idomokat szeretne. A Silver Mounth plasztikai sebészet segíthet Önnek elérni ezen vágyait, hogy elégedettebb lehessen saját testével. Plasztikai sebészetünket megtalálja Óbuda kertvárosi részében, az Árpád Hídtól mindössze 10 percre.

Silvermount plasztikai sebészet
Meddőségi központ - Róbert Károly magánklinika
https://www.robertkorhaz.hu/

Klinikánk a kontinens egyik legmodernebb meddőségi központjának az utódja. Magyarországon - szerintünk ? különleges abból a szempontból, hogy sok szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a régóta várt fogantatás minnél hamarább megvalósuljon. A klinika létrehozásánál fő kritérium volt számunkra egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával kivitelezett klinika megnyitása. Fontos volt számunkra egy családias berendezésű minden igényt kielégítő klinika létrehozása. A kezelések mellett kiemelten foglalkozunk a klinikánk pácienseinek lelki felkészítését is.

Meddőségi központ - Róbert Károly magánklinika
Budapest Plasztika
http://budapest-plasztika.hu/

Plasztikai sebészet és alakformálás, test és arcplasztika, fülplasztika, szemhéjplasztika, botox ránctalanítás, mellplasztika, mellimplantátum beültetése, hasplasztika, zsírleszívás, fenékplasztika és combplasztikai műtétek Budapesten tapasztalt plasztikai sebész által. Plasztikai beavatkozás nőknek és férfiaknak elérhető áron Budapesten.

Budapest Plasztika
Fül- Orr- Gégészeti és Audiológiai Magánambulancia
http://www.fulspecialista.hu

Fül orr gégészeti problémája van? Segítségre, tanácsra, és egy megbízható, tapasztalattal és szaktudással rendelkező orvosra, fül orr gégészre van szüksége? A szegedi Harmony Hall Egészségközpontban igényes magánambulanciáján várja pácienseit dr. med. habil Vass Zoltán, az orvostudományok kandidátusa, fül-orr-gégész, fej-nyak sebész. Szolgáltatásai közé tartoznak: nemzetközi tapasztalatokon alapuló szakvizsgálatok, gyermek fül-, orr-, gége vizsgálatok és kezelés, mikroszkópos fül vizsgálat. Magánrendelése hétköznap hétfőn, szerdán, illetve szombaton vehető igénybe, bejelentkezés alapján. Tekintse meg honlapunkat, és szükség esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Fül- Orr- Gégészeti és Audiológiai Magánambulancia
Optik-Med lézeres szemműtét
http://sasszemklinika.hu/

Az OPTIK-MED több, mint 60.000 elvégzett lézeres szemműtét és 15 év szakmai tapasztalata alapján - az alkalmassági vizsgálatot követően - nagyon nagy pontossággal előre tudja jelezni a lézeres kezelés várható eredményét. Amennyiben az Ön szaruhártyája a szokásostól eltérően reagál a kezelésre - tehát az elért eredmény kevésbé jó, mint amit előtte írásba kapott -, garanciavállalás vonatkozik, tehát Önnek azt az 1% esély kockázatot sem kell vállalnia.

Optik-Med lézeres szemműtét
Visszér kezelés a fővárosban
http://www.visszer.net/

www.visszer.net - Visszér kezelés hatékonyan, komplikációk nélkül, Budapesten. Kérjen időpontot klinikánkra!

Visszér kezelés a fővárosban
Budapesti magánlabor: vérvétel, vizeletvizsgálat, szűrővizsgálatok
https://www.corden.hu/lakossagi-szolgaltatasaink

Laboratóriumunkban speciális vizsgálatokat, vérvételt, vizeletvizsgálatot, szűrővizsgálatokat végzünk magánbetegeknek. Nálunk beutaló nélkül kérhet időpontot, nem kell sorban állnia, majd heteket várnia a laborvizsgálat eredményére! Mi azonnal beregisztráljuk, időpontot adunk, és az eredményt is a lehető leggyorsabban tudatjuk Önnel. A vizsgálat előtt nem kell órákat várakoznia, laborunkban a megadott időpontban azonnal elvégezzük a vérvételt.

Budapesti magánlabor: vérvétel, vizeletvizsgálat, szűrővizsgálatok
Stefánia Klinika Szeged
http://www.stefaniaklinika.hu

A szegedi Stefánia Klinika három generációnak kínál magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat a gyermekektől az idős korosztályig. A Szeged belvárosában elhelyezkedő, gyönyörűen kialakított magánklinikán több mint 20 szakrendeléssel várjuk a gyógyulni vágyókat, illetve azokat, akiknek fontos az egészséges életmód. Klinikánk orvosaink nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, a gyógyításban pedig egyedülállóan modern diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésünkre. Nálunk várakozás nélküli ellátással, modern, esztétikus környezetben várjuk Önt is.

Stefánia Klinika Szeged
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 985 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 985 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39465