Rendelőintézet, klinika > 2. oldal > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendelőintézet, klinika > 2. oldal > 79 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Doktor bőr
http://www.doktorbor.hu/

A weboldalon keresztül bejelentkezhet online szűrésünkre, vagy időpontot egyeztethet velünk személyes diagnosztizálás céljából.

Doktor bőr
Adler-Med Plasztikai Sebészet
http://www.adler-med.hu/

Diszkrét, luxuskörülmények között végzett plasztikai sebészeti beavatkozások - mellnagyobbítás, mellfelvarrás, szemhéjplasztika, fülkorrekció, ajaktöltés.

Adler-Med Plasztikai Sebészet
Aniron Egészségközpont
http://www.aniron.hu/

Az ANIRON Egészségközpontban a járóbeteg ellátás számos szakrendelését biztosítjuk egy helyen. Célunk széles körű szakorvosi ellátás biztosítása mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, akik elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni, akik igénylik a kultúrált, otthonos szép környezetet, és akik nem szeretnék, hogy az egyre hosszabb várólisták miatt egészségük veszélybe kerüljön. A rendelések összehangolása révén akár egy napon belül megoldjuk problémáját. Lehetőségeinkhez mérten a lehető legjobban igyekszünk alkalmazkodni az Ön igényeihez. Főbb területeink: Fogászat, fogorvos, szájsebészet, fogszabályozás, fogfehérítés, ultrahang, röntgen, bőrgyógyászat, anyajegyszűrés, ortopédia, nőgyógyászat, meddőség, fájdalomterápia, botox, ráncfeltöltés, mezoterápia, sebészet, szűrés.

Aniron Egészségközpont
Ars Medica Lézerklinika
http://arsmedica.hu/

Az ambulancián szakterületenként különböző időpontokban tartunk rendelést, ahol a beteget telefonon előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az ambuláns műtéteket akár közvetlenül az első vizit után elvégezzük, az egynapos sebészeti műtétek általában későbbi, egyeztetett időpontban történnek. Célunk: biztonságos, hatékony, eredményes orvosi ellátást és ápolást nyújtani, melyet az egynapos sebészet elveiben és gyakorlatában jártas személyzet végez. A klinikán tiszta, kényelmes és bensőséges környezetet tartunk fenn, személyzetünk pedig barátságos, megközelíthető és szakszerű. Egynapos sebészeti műtétek, lézersebészet, sebészet, nőgyógyászat, plasztikai sebészet, urológia, ortopédia, fül-orr-gégészet, fogászat, szájsebészet, kozmetológia.

Ars Medica Lézerklinika
Arthro Komplex Gyógyközpont gyógytorna - méregtelenítés - masszázs
http://arthrokomplex.hu/

Ízületi, gerinc és emésztőrendszeri problémák kezelése szakorvos irányítása alatt hagyományos gyógytornával, fiziko terápiával, masszázzsal, valamint alternatív gyógymódokkal, mint méregtelenítés, böjt- és fogyókúrák, akupunktúra, kolon hidroterápia.

Arthro Komplex Gyógyközpont gyógytorna - méregtelenítés - masszázs
Szent Gellért Magánklinika
http://sztgellert.hu

Szegedi magánklinikánkon gyönyörű környezetben, a legkiválóbb orvosokkal várjuk Önöket! Klinikánkon magas színvonalú plasztikai sebészet, fogászat és szájsebészet várja a pácienseit. Tekintse meg honlapunkat, ahol további szolgáltatásokról talál információt.

Szent Gellért Magánklinika
Bársony Lézerklinika Budapest
http://www.barsony.hu/

Budapesten, két klinikán várjuk teljes körű orvos-esztétikai kezelésekkel várjuk a pácienseinket és az érdeklődőket. A szolgáltatásaink a következők: szőrtelenítés lézerrel és villanófénnyel, ránctalanítás és bőrfeszesítés, alakformálás és karcsúsítás, további lézeres kezelések úgy mint a hegek és pigmentfoltok eltávolítása, érkezelés lézerrel, és tetoválás eltávolítása. Ezeken kívűl UV mentes, bio barnulás is elérhető a klinikáinkon. Minden páciensünk számára bőrgyógyász szakorvosaink egyénre szabottan határozzák meg az ideális kezelési programot, melyet a speciális számítógép által vezérelt berendezéseink rendkívül pontosan és gyorsan hajtanak végre.

Bársony Lézerklinika Budapest
Dr. Rose Magánkórház
http://rendelo.drrose.hu/

Teljes körű kórházi szolgáltatás, műtét, plasztika, vizsgálat, kezelés, szűrések, szülészet, terhesgondozás exkluzív környezetben

Dr. Rose Magánkórház
ENT House Budapest
http://www.enthouse.hu/

A légúti és fülbetegségek központja Budán, a Batthyány tér felett. Fül- orr- gégészeti szakrendelés minden nap, hétvégén ügyelettel, valamint allergológia, foniátria, horkolásdiagnosztika, otoneurológia, gyermekgyógyászat, tüdőgyógyászat is.

ENT House Budapest
Smilecenter Dental Spa fogászat
http://www.smilecenter.hu/

A Smilecenter Magyarország első Dental Spa fogászati rendelője, mely Budapesten, az V. kerület szívében várja pácienseit. A fogászat már megalapításakor, 1995-ben azt tűzte ki céljául, hogy a páciensek legmagasabb elvárásainak megfelelően, egyedülálló szakmai színvonalon működhessen.

Smilecenter Dental Spa fogászat
Csontsűrűség mérés a HMM-nél
http://www.csontsurusegmeres.hu

A csontsűrűség mérése alapján lehetséges a törési kockázat becslése, a betegség nyomon követése, ill. a bevezetett terápia hatásosságának lemérése. A csontritkulás világszerte több százmillió embert érint, Magyarországon a lakosság 7-10%-át sújtja. Az érintettek száma az átlagéletkor kitolódásával nő, a diagnosztikai és terápiás módszerek fejlődésének köszönhetően a felismert esetek gyakorisága is nő. A változás korában szinte minden harmadik nő és az időskorúak jelentős része szenved ebben a betegségben.

Csontsűrűség mérés a HMM-nél
Egészséges életmód, stressz kezelés, infarktus megelőzés
http://www.kastelyszanatorium.hu/

Előzze meg az infarktus kialakulását! A FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotelben különböző egészprogramok közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt. A stressz kezeléssel, egészséges életmóddal, a helyes táplálkozással megelőzhetőek a szív és érrendszeri problémák. Szívszanatóriumunk kardiológiai rehabilitációs programját azok számára készítettük, akik már átestek egy infarktuson.

Egészséges életmód, stressz kezelés, infarktus megelőzés
Bőrgyógyászati Magánrendelők-Fazekas utca
http://www.quali-derm.com

A bőr nemcsak védőréteg, hanem az emberi test kiválasztó rendszere is. Ezért a bőr betegsége és az egyén közérzete kölcsönösen hatnak egymásra. A bőrtünetek szinte mindig a szervezet működési zavaraira hívják fel a figyelmet! Nem mindig a bőr egyfajta szépséghibájára kell gondolnunk. Ezeknek a tüneteknek felismerésére és kezelésére adunk segítséget bőrgyógyászati magánrendelőinkben. Nálunk rendelő orvosaink magas szakmai színvonalat képviselnek, hosszú klinikai-és oktatói gyakorlatukkal, tudományos felkészültségükkel egyetemben végzik munkájukat. Orvosaink a következő szakterületen ajánlják fel segítségüket: -Klinikai bőrgyógyászat -nemigyógyászat és kozmetológia -Allergológia és immunológiai betegségek diagnózisa, és kezelése

Bőrgyógyászati Magánrendelők-Fazekas utca
allergiavizsgálat, bőrgyógyászat
http://www.allergiatunetei.hu

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a pollen, állati szőrök, atka, penészspórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.

allergiavizsgálat, bőrgyógyászat
Őssejtbank
http://humanhealth.hu/

Tudta ön, hogy őssejt átültetéssel közel 100 betegség gyógyítható? Gondolkodott már őssejt levételen? Ha ön kismama és gyermeket vár, akkor itt az idő, hogy felkeresse a Human Health-et! Éljen ezzel az páratlan lehetőséggel, vegye igénybe őssejtbank szolgáltatásunkat! Teljes körű szolgáltatás, nagy szakértelemmel.

Őssejtbank
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 985 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 985 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39465