Orvosok > Pszichoterápia > 2. oldal > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvosok > Pszichoterápia > 2. oldal > 27 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kunsági Andrea klinikai szakpszichológus
http://www.kunsagi.com

Pszichológusra lehet szüksége nehéz élethelyzetben, szorongásos zavarok, pánik, depresszió, kapcsolati problémák, kapcsolatteremtési nehézségek, pszichoszomatikus betegségek, fájdalmak, veszteségek, vállalkozási nehézségek esetén. Klinikai szakpszichológusként hipnózissal, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, vezetői és életvezetési tanácsadással, integratív pszichoterápiával: hipnoterápiával, analitikusan orientált, NLP és kognitív terápiás technikákkal dolgozom. Várom jelentkezését, ha terápiára, pszichológus segítségére van szüksége!

Kunsági Andrea klinikai szakpszichológus
Pszichológus Budapesten
http://www.xn--pszicholgus-bizalommal-2fc.hu

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus pszichológiai magánrendelése. Budapest, XI. kerület - Sasad. Rendelési idő és árak és a pszichológus elérhetőségei a pszichológus honlapján feltüntetve. Bizalommal fordulhat hozzám.

Pszichológus Budapesten
Farkas Lajos pszichológus
http://www.pszichohelp.hu/

Klinikai szakpszichológusként legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy a hozzám fordulók számára hatékony közreműködést nyújthassak érzelmi, kapcsolati, önismereti, teljesítmény, vagy bármely más problémájuk megoldásában. Mindehhez az értelemszerű pszichodiagnosztikai eszközök alkalmazása mellett elsősorban a kognitív viselkedésterápiás szemlélet és technika, valamint a relaxációs és egészségmeditációs módszerek lehetőségeit törekszem hasznosítani. Hangsúlyozható ismertetőjegye ennek a módszertannak a problémacentrikusság, és az azt megengedő problématípusok esetén a rövid idejű és hatékony beavatkozásra való törekvés. A kognitív viselkedésterápiás eljárások gyakran nagyon jól támogathatók a relaxációs és egészségmeditációs technikák alkalmazásával. További előnyük ez utóbbiaknak az önálló alkalmazásukban rejlő terápiás potenciál. Tisztelettel állok rendelkezésére: farkas.lajos@pszichohelp.hu 36-20/243-5892

Farkas Lajos pszichológus
Lelkierő pszichológiai szolgáltatás
http://www.lelkiero.hu

Életünk folyamán számos nehézséggel találkozunk,amellyel meg kell küzdenünk. Kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor már a közvetlen környezet nem terhelhető problémánkkal, és a kivezető utat magunktól nehezen találjuk meg külső segítség nélkül. Ebben a helyzetben tudok hatékony segítséget nyújtani egy olyan közös munkával, amitől életében minőségi változás következik be.

Lelkierő pszichológiai szolgáltatás
Szarvas B. Eszter tanácsadó szakpszichológus
http://www.szbe.eu

A mai rohanó világban sokszor épp családunkra, gyermekeinkre, önmagunkra marad a legkevesebb időnk. A fokozott munkatempó mellett a felmerülő problémák és a már régóta minket gyötrő gondok megoldására nehéz elegendő időt és figyelmet fordítani. Így a felgyülemlett feszültségek, megoldatlan problémák végül enyhébb vagy akár komolyabb tüneteket okozhatnak.

Szarvas B. Eszter tanácsadó szakpszichológus
Képzett budapesti pszichológus
http://birolaszlo.hu/

A pszichológia egy igen összetett tudomány, melynek elsajátításához nem elegendő az egyetemen eltöltött évek sora, hanem folyamatos képzésekre, és még annál is több szakmai tapasztalatra van szükség, ha valaki igazán jól akarja végezni a munkáját. Nálam mindez megtalálható, az abszolút minőségi munkavégzésre törekszem.

Képzett budapesti pszichológus
Pszichologusbudapest.eu
http://pszichologusbudapest.eu

Általános igazságok és önsegítő klisék helyett valódi kapcsolat. Egyrendszeres időpont, egy hely és két ember. Ez kell a Feldmár-féleRadikális terápiához. A közvetlen kapcsolat élménye. Önmagunkmegélése szerepek, ítéletek nélkül. Ez indítja be a változást, ez aszabadság felé vezető út első lépése.Jó közérzetet, a változást vagy a boldogságot nem lehet akarni. Nemlehet elérni, de meg kell teremteni minden feltételt, hogy magátólmegjelenhessen. Ennél többet senki nem tehet magáért.

Pszichologusbudapest.eu
Dr. Bezzegh Éva pszichiáter (Budapest)
http://www.bezzegheva.hu

Távol a kórházaktól Budapest szívében, az Operához közeli magánrendelőmben Önt is várom, ha depressziós, vagy olyan egészségügyi problémája van, amit a barátaival, családtagjaival már nem tud megbeszélni. Sokféle biológiai és pszichoterápiás módszer ismeretében igyekszem a diagnosztikai kép kialakítása után a legteljesebb mértékben figyelembe venni a páciens igényét, szükségleteit és teherbírását a terápiában. Keressen bizalommal és kérjen pszichiátriai időpont gyorsan, Andrássy úti magánrendelőmbe.

Dr. Bezzegh Éva pszichiáter (Budapest)
Pszichorendeles
http://www.pszichorendeles.hu

Nem csak pszichológus, hanem grafológus szakembereink a pszichológia eszközeit kombinálva a grafológia módszereivel gyors és biztos megoldást tudnak gondjaira. Telefonáljon most!

Pszichorendeles
Pszichológus a II. kerületben - Kővágó Pál
http://kovagopal.hu

Kővágó Pál pszichológus, művészetterapeuta kellemes környezetben várja a lelki segítségre szoruló vendégeit. Rendelője Budapesten a II. kerületben található a Szász Károly utcában kényelmesen megközelíthető helyen. A kovagopal.hu oldalon minden elérhetőséget megtalálhatunk, valamint online időpont egyeztetés is lehetséges.

Pszichológus a II. kerületben - Kővágó Pál
Pszichológus a Lélekközpontban
http://www.lelekkozpont.hu/

A problémák elkerülése végett gyakran megpróbáljuk elfojtani valódi Önmagunkat, ami csak még nagyobb problémához vezet. A boldogság saját magunk elfogadásával kezdődik, hiszen amíg nem fogadjuk el saját magukat, hogy is várhatnánk el, hogy mások elfogadjanak minket? Önmagunk megismerésében és elfogadásában pedig rendelkezésünkre állnak a Lélekközpont szakemberei.

Pszichológus a Lélekközpontban
Mandula Pszichológiai Rendelő
https://mandulapszicho.hu

Mandula Pszichológiai Rendelő várja szeretettel egyéni, párkapcsolati valamint sz exuális problémákban fejlődni vágyókat. Profi szakemberek, megoldásközpontú szemlélettel segítik, hogy harmonikus és boldog életet élhessen.

Mandula Pszichológiai Rendelő
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1015 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1015 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39364