Orvosok > 3. oldal > Egészség - wyw.hu

Tartalom: Pszichoterápia
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvosok > 3. oldal > 47 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Dr. Varga Klára plasztikai sebész
http://www.vargaklara.hu

Dr. Varga Klára plasztikai sebész rutinszerűen végzi a következő beavatkozásokat: mellplasztika: nagyobbítás, kisebbítés, felvarrás, helyreállítás; has plasztika: szülés, testsúlyingadozás, műtétek utáni helyreállítás; zsírleszívás; arcplasztika, ránctalanító műtétek; szemhéj-, szemöldökplasztikák; orrplasztika; fülplasztika; bőrelváltozás, anyajegy, tetoválás eltávolítása; hegkorrekciók, bőrfiatalító kezelések (mesoterapia); Botox kezelés; ajak- és ráncfeltöltés.

Dr. Varga Klára plasztikai sebész
Multi-Med Team - üzemorvos
http://www.multimed.hu

A Multi-Med Team Orvosi-Egészségügyi és Szolgáltató Kft. 1996-ban alapult foglalkozás-egészségügyi alapellátás szolgáltatása céljából. Az üzemorvosi szolgáltatást partnereink telephelyén, illetve jól felszerelt rendelőinkben nyújtjuk. Az üzemorvosi szolgáltatáson kívül vállaljuk cégek teljeskörű szemészeti szakvizsgálatának lebonyolítását, otthoni szakápolást, arteriográf vizsgálatok elvégzését, kijelölt munkahelyi elsősegélynyújtó képzések megszervezését és lebonyolítását. Kérjen ajánlatot üzemorvosi szolgáltatásra weboldalunkon!

Multi-Med Team - üzemorvos
Legjobborvos.hu
http://www.legjobborvos.hu

Amennyiben bármilyen orvosra (pl.: nőgyógyászra, fogorvosra, belgyógyászra, vagy pszichológusra, stb.) lenne szüksége, látogasson el oldalunkra a nap bármely órájában! Válasszon szakterületet, majd találja meg az igényeinek és szükségleteinek leginkább megfelelő orvost, szakrendelőt, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatást végző intézetet. Orvosainknak olyan könnyen áttekinthető profiloldalakat hoztunk létre, hogy Ön egyszerűen megtalálhassa a számára legjobbat közülük! Időpontfoglalás után a felek SMS és e-mail értesítést is kapnak. Nincs többé tehát fölösleges várakozás, nincs telefonköltség. Időt és pénzt spórolhat!

Legjobborvos.hu
üzemorvos, foglalkozás egészségügy
http://www.xn--zemorvosivizsglat-kpb21c.hu

A foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltatásunkat magas színvonalon, exkluzív környezetben végezzük, az Önök idejéhez maximálisan alkalmazkodva. A foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltatásunkat igyekszünk országos szinten nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink részére. Területi üzemorvosi kirendeltségeink számát folyamatosan igazítjuk a tapasztalható igényekhez, így foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásunkat gyakorlatilag az ország bármely pontján igénybe veheti.

üzemorvos, foglalkozás egészségügy
Dr. Kovács Zoltán természetes nőgyógyászat
http://www.termeszetesnogyogyaszat.hu/

Amennyiben szülész-nőgyógyászra van szüksége, keressen fel bátran! Sok éves tapasztalattal rendelkezek a természetes nőgyógyászat területén, így biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz! Nézzen fel honlapomra további információkért!

Dr. Kovács Zoltán természetes nőgyógyászat
Korrekciós és szépészeti műtétek Dr Jánky György plasztikai sebész
http://www.janky.hu/index.php?lang=HU&op=bemutatkozas

Klinikánkon a szépészeti beavatkozások mellett végzünk egészség helyreállító műtéteket is. Arc-, ajak,- fül,- mell-, hasplasztika, ultrahangos zsírleszívás, visszér-seprűvéna injekciós kezelése,Botox kezelés, ránctalanító műtét,- csak néhány a felmerülő igények közül. A kisebb beavatkozások ambuláns, a nagyobb műtétek igényes kórházi háttérrel zajlanak. Klinikánk 1991 óta várja a szépülni-gyógyulni vágyókat. Bizalmukat, megelégedettségüket jelzi, hogy sokan hozták el ismerőseiket, barátaikat is hozzánk.

Korrekciós és szépészeti műtétek Dr Jánky György plasztikai sebész
Dr. Török László prof.
http://www.cutimed.kecskemetlap.hu

Bőrgyógyász, nemigyógyász magánorvosi rendelő Kecskemét.

Dr. Török László prof.
Mellnagyobbítás - Dr. Urszán Albert plasztikai sebész
http://www.aesthetic.hu/mellnagyobbitas

A két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Urszán Albert plasztikai sebész neve garancia, hogy a beavatkozás a legnagyobb körültekintéssel történjen, és az eredmény a lehetőségekhez képest a legjobb legyen. Pácienseink teljes körű tájékoztatást kapnak a mellnagyobbítás menetéről, lehetőségekről, a várható eredményről, az esetlegesen fellépő szövődményekről, és a kockázati tényezőkről. Az Aesthetic plasztikai sebészet Dr. Urszán Albert plasztikai sebész vezetésével 20 év tapasztalattal és ingyenes konzultációval várja a szépülni vágyókat.

Mellnagyobbítás - Dr. Urszán Albert plasztikai sebész
Foglalkozás egészségügyi vizsgálat
http://torzsapeter.hu/szolgaltatasaink/uzemorvosi-vizsgalat

A foglalkozás egészségügyi vizsgálaton első alkalommal a munkába állást megelőzően kell részt venni. Ezt követően meghatározott időközönként szükséges az egyes felméréseket elvégezni. Ha minden részletre kiterjedő tájékoztatásokat szeretne kapni, akkor forduljon a rendelőnkhöz.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat
Térdízületi tükrözés és ortopédiai kezelések
http://www.drdoman.hu/arthroszkopos-tukrozeses-terd-mutetek/

Térdízületi tükrözések és számos ortopédiai beavatkozás vehető igénybe a végtagok és csípő kezelése végett. Az eljárások Dr.Domán István Ph.D. ortopéd sebész főorvos által mindenki számára gyors gyógyulást és felépülést eredményez, a kiváló szakértelemnek és modernt technológiáknak köszönhetően.

Térdízületi tükrözés és ortopédiai kezelések
Ajaknagyobbítás
http://www.ajaknagyobbitas.hu/

Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi az ajaknagyobbítás műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. Az ajaknagyobbitas.hu a Driss Plasztika ajaknagyobbítással foglalkozó speciális oldala.

Ajaknagyobbítás
Menedzserszűrés, prevenciós szűrővizsgálatok
http://www.xn--managerszrs-kbb08o.hu

A menedzserszűrés egészségmegőrző programunk lényeges része, melynek célja, hogy a megfelelő szűrővizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket, így akár életmódváltással megelőzhető egy később már visszafordíthatatlan károsodás. Az életvezetési javaslatot az összefoglaló orvosi jelentés tartalmazza, az életmód tanácsadás minden szűrőprogramunk (így a menedzserszűrés vizsgálatoknak is) és prevenciós tevékenységünk elválaszthatatlan része.

Menedzserszűrés, prevenciós szűrővizsgálatok
Nózi Fül-orr-gégészet
http://nozi.hu

Budapesten található a Nózi Fül-orr-gégészet, mely cég a betegségek korai stádiumban lévő felismerését, és gyógyítását tűzte ki elsődleges célként. Kiemelkedő műszerekkel rendelkezik rendelőjük, betegeiket pedig kedves, családias légkörben kezelik. Betegközelségüket az is jelzi, hogy azt vallják: a betegeket kell gyógyítani, nem pedig a betegségüket.

Nózi Fül-orr-gégészet
Dr. Járányi Zsuzsanna
http://erkezeles.hu

Dr. Járányi Zsuzsanna a Multi-Med X kötelékében várja pácienseit kiváló érkezelésekkel, tanácsadással.

Dr. Járányi Zsuzsanna
Plasztikai sebész Budapest
https://www.drfalus.hu/plasztikai-sebeszet-bemutatkozas

A plasztikai sebész budapesten található klinikán fogadja a szépülni vágyó pácienseket legyenek azok nők vagy férfiak. A gyermekeknek is lehet esztétikai problémái például az elálló fül. Ez könnyen kezelhető fülplasztikával. Keresse fel plasztikai sebészetünket több információért.

Plasztikai sebész Budapest
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 987 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 987 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39468