Orvosok > 2. oldal > Egészség - wyw.hu

Tartalom: Pszichoterápia
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvosok > 2. oldal > 47 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Ju-Med egészség centrum
http://www.jumed.hu/fulorrgegeszet.html

Ez a honlap főképpen a Ju-Med Egészség Centrumot mutatja be, annak szolgáltatásaival, és dolgozóival együtt. Ezen kívül még nagyon sok hasznos információt kínál az ide látogatóknak. Többek között a különböző betegségekhez kapcsolódóan rendelkezik tárgymutatókkal,melyek az egészségügyi eszközöket mutatják be, stb.

Ju-Med egészség centrum
Fül orr gégészet magánrendelés - Királyhágó Orvosi rendelő
http://www.drmedveczki.hu

Fül orr gégészet Budapest szívében Budapesten a Hegyvidék központjában lévő fül orr gégészeti magánrendelőnket 2007-ben alapítottuk, nevét és logóját a Királyhágó teret ékesítő csodaszarvas szobor ihlette. Büszkék vagyunk arra, hogy orvos-asszisztens teamünk 15 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a harmonikus munkavégzést a vizsgálatok és a műtétek során illetve a közös döntéshozatalt a további fejlesztéseket illetően. Biztosítani tudjuk a minőség folyamatos javítását, valamint lehetőség nyílik a minél korszerűbb eljárások mielőbbi bevezetésére is.

Fül orr gégészet magánrendelés - Királyhágó Orvosi rendelő
Gazdag Enikő - pszichológus, sport-, életmód tanácsadó
http://www.gazdageniko.hu/

Pszichológus vagyok, gyerekkorom óta sportolok, dolgoztam aerobic edzőként is. Emellett tanácsadó vagyok már 10 éve egy vezetési tanácsadó cégnél. Szívesen vállalok tanácsadást sport-, wellness-, életmód, pálya- és karriertervezési témákban.

Gazdag Enikő - pszichológus, sport-, életmód tanácsadó
Dr. Kacsó Kornélia
http://www.drsiker.com

Dr. Kacsó Kornélia debreceni biorezonanciás és elektro akupunktúrás diagnoszta 2006 októberében ismerte meg a Medbiotech Diagnosztikát, mely új fejezetet nyitott az általános orvoslásban, de elsősorban az orvosi pályafutásának folytatásában. Ez a diagnosztizáló és terápiás készülék 90%-os pontossággal állapítja meg az összes ismert betegség pontos helyét és okát. Ezen a hatékonyságon felbátorodva 2011 októberétől a gyógyító tevékenységét teljesen a Medbiotech Diagnosztika előnyeinek és hatékonyságának kamatoztatására szenteli.

Dr. Kacsó Kornélia
FoglaljOrvost.hu - online orvoselőjegyzés
http://www.foglaljorvost.hu

Válassz orvost és foglalj időpontot online! A FoglaljOrvost.hu-t három fiatal vállalkozónő indította el, megelégelve, hogy egy-egy orvosi időpont-egyeztetés milyen nehézkes és hosszadalmas telefonos ügyintézést igénylő feladat, miközben manapság rengeteg mindent el lehet már intézni az interneten, anélkül, hogy kilépnénk a lakásból vagy az irodánkból. A FoglaljOrvost.hu célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. Nem kell többé telefonálgatni, várakozni, amíg valaki felveszi a telefont, vagyis az orvoshoz való bejelentkezés nem kerül többet pénzbe. A legalkalmasabb időben -otthonról, akár hétvégén vagy éjszaka is- kényelmesen lehet a legmegfelelőbb időpontot kiválasztani. A szolgáltatást a betegek teljesen ingyenesen vehetik igénybe.

FoglaljOrvost.hu - online orvoselőjegyzés
Bőrgyógyászat , Óbuda, Dr Pellion Szilvia
http://www.borgyogyaszdr.hu

Felnőtt és gyermekbőrgyógyászat, pattanásos bőr, ekcema, bőrgomba, körömgomba , pikkelysömör kezelése, anyajegyszűrés, bőrrák szűrés, anyajegy eltávolítás, bőrsebészet, jóindulatú bőrnövedékek, fibromák, vírusos szemölcsök fagyasztása, elektrosebészeti megoldása,esztétikai bőrgyógyászat, arcfiatalítás, botox kezelés, hialuronsavas ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, biolifting-homeopathiás arcfeszesítés, dermaroller, mezoterápia kezelés.

Bőrgyógyászat , Óbuda, Dr Pellion Szilvia
Total Egészség Centrum
http://wadin-med.com/

Fogászati beavatkozások és plasztikai sebészeti szolgáltatások. Széles szolgáltatási listával várjuk vendégeinket Sopronben

Total Egészség Centrum
Dr Zuberecz Zoltán praxisa
http://www.zubereczdoktor.hu

Mezőberény szívében egy szép, a századforduló stílusát idéző, de új építésű rendelőben végzem gyógyító munkámat immár 22 éve. Diplomámat Szegeden a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán szereztem 1983-ban. 5 évet töltöttem kórházi belgyógyászati osztályon Békéscsabán, majd ezt követően kezdtem el működésemet praxisban Mezőberényben. 1996-ban tettem le második szakvizsgámat háziorvostanból. Mintegy kétezer paciens tartozik a praxisomba.

Dr Zuberecz Zoltán praxisa
Üzemorvosok Magyarországon
http://www.netuzemorvos.hu

Találja meg Ön is üzemorvosát Magyarország legsokoldalúbb foglalkozás-egészségügyi keresőportálján! Folyamatosan bővülő adatbázis, aktualitások a munka világából. A netuzemorvos.hu virtuális találkozási helyet biztosít a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást, üzemorvost kereső és kínáló piaci partnerek részére. Munkáltatóként ön egyetlen űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot az ön közelében működő számos foglalkozás-egészségügyi szolgáltatótól, üzemorvostól.

Üzemorvosok Magyarországon
Med-Aesthetica Orvosi Központ
http://www.medaesthetica.hu/rolunk/

A Med-Aesthetica Orvosi Központban kiemelkedő szakmai tudással, nagy tapasztalattal rendelkező egészségügyi csapatunk professzionális, segítőkész és empatikus hozzáállással kezeli az egészségügyi problémájukkal hozzánk fordulókat. Fontosnak tartjuk szakembereink folyamatos továbbképzését, valamint Orvosi Központunk működésébe folyamatosan építjük be a tudomány legújabb vívmányait, így biztos lehetsz abban, hogy nálunk jó kezekben vagy.

Med-Aesthetica Orvosi Központ
Vádliplasztika
http://www.vadliplasztika.hu/

Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a vádliplasztika műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. A vadliplasztika.hu a Driss Plasztika vádliplasztikával foglalkozó speciális oldala.

Vádliplasztika
Szájfeltöltés
http://www.szajfeltoltes.hu/

Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a szájfeltöltés műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. Az szajfeltoltes.hu a Driss Plasztika szájfeltöltéssel foglalkozó speciális oldala.

Szájfeltöltés
Üzemorvosi vizsgálat - DokSza - Munkaegészségügy
http://www.doksza.hu/szolgaltatasok/foglalkozas-egeszsegugy/

Foglalkozás egészségügy, üzemorvos? A doksza.hu megbízható megoldást nyújt a menedzserszűrésekre, munkaegészségügyi szűrésekre, így dolgozói képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos megbeszélés révén történnek, fixált időben. A hét összes napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit problémáikkal. Lehetőség van a munkáltató telephelyén lebonyolított, mobilvizsgálatokra, még hétvégi időpontokba is! Figyeljen oda egészségére!

Üzemorvosi vizsgálat - DokSza - Munkaegészségügy
Lézeres Visszérkezelés
http://www.erkezelesek.hu/

Szakorvosi rendelőm Budapesten belül található. Főbb tevékenységem az artériás és vénás panaszok okának felderítése, kezelése. Ambulanciánkon a technika fejlődésével lépést tartva a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre. Magyarországon még újdonságnak számító, nemzetközileg elismert lézerrel is végzünk beavatkozásokat. Látogasson el weboldalunkra, és ismerje meg kezeléseink sokféleségét.

Lézeres Visszérkezelés
Dr. Fülöp István meddőségi specialista
http://www.nemesekteherbe.hu

Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Kulturált, diszkrét környezetben, családias hangulatú rendelőben várom Önt! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. A mesterséges megtermékenyítési eljárásokon túl - inszemináció, lombik bébi kezelés - szakterületem kiterjed a reprodukciós endoszkópos (laparoszkópos, hiszteroszkópos) sebészeti beavatkozások végzésére is.

Dr. Fülöp István meddőségi specialista
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 987 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 987 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39468