Oktatás, szakképzés > Egészség - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás, szakképzés > 12 weboldal. Kategória leírása: Egészségügyi oktatás, szakképzés.

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központ
Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központ
http://www.kardiologia.hu/belso_hirek_blog.php

A Kardiológiai Központ - a Semmelweis Egyetem klinikája - gyógyító, oktató és kutató munkát végez. Területek: szívgyógyászat, diagnosztika, szívsebészet, terápia, EKG, szívultrahang, echo, Holter, ergometria, terheléses vizsgálat, szív-CT, szív-MR, sürgősségi ellátás, orvosi blog, orvosképzés, ambulancia, rendelés.

www.kardiologia.hu
Gyógyszerésztudományi Kar - Faculty of Pharmacy
Gyógyszerésztudományi Kar - Faculty of Pharmacy
http://www.pharm.u-szeged.hu/

A kar vezetése - Információk - Szabályzatok - Ösztöndíjak - Intézetek - PhD képzés - Szakképzés - Linkek - HÖK - Levelezés

www.pharm.u-szeged.hu
Masszőr képzés
Masszőr képzés
http://mcec.hu/

Masszőr képzés folyamatosan frissülő tanfolyamokkal a MediCenter Egészség Centrumban Érden.

mcec.hu
Masszázs tanfolyamok a Masszázs & Oktatás kft. szervezésében
Masszázs tanfolyamok a Masszázs & Oktatás kft. szervezésében
http://www.oktatasesmasszazs.eu/

Masszázs tanfolyamok a Masszázs & Oktatás Kft. szervezésében! 1095 Budapest, Dandár u. 9-11. Tel: 36-20/285-43-34 Email:info@oktatasesmasszazs.eu honlap: www.oktatasesmasszazs.eu/ www.facebook.com/masszazsesoktatas Az angol-, és magyar nyelvű oklevél, hazai és külföldi munkavállalásra is feljogosítja a sikeres vizsgát tett hallgatókat, akár vállalkozóként is. Kis csoportos oktatásokon, a több éves tapasztalattal rendelkező oktatók szavatolják a minőségi fejlődést a hallgatók számára. A tanfolyami díjak tartalmazzák a jegyzet-, a gyakorláshoz használt krémek, olajok-, valamint a vizsga költségeit is.

www.oktatasesmasszazs.eu
Nomina3P - Felnőttképzés
Nomina3P - Felnőttképzés
http://www.nomina3p.hu/nomina3p/index.php?pg=public/tanfolyamok/tanfolyam&id=34

Egészségügyi felnőttképzések és szakképzések számos tanfolyammal a Nomina3P jóvoltából!

www.nomina3p.hu
Gyógyszerkiadó szakasszisztens képzés Soter-Line
Gyógyszerkiadó szakasszisztens képzés Soter-Line
http://www.soterline.hu/gyogyszerkiado-szakasszisztens-kepzes

A gyógyszerkiadó szakasszisztens képzés időtartama 240 óra A gyógyszerkiadó szakasszisztens képzés helyszíne Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál) A gyógyszerkiadó szakasszisztens képzés tervezett kezdése szeptember 17. (szombat) A gyógyszerkiadó szakasszisztens tanfolyam időtartama minden 2. héten szombat (08.30-14.30)

www.soterline.hu
Ingyenes nappali OKJ-s általános ápoló képzés
Ingyenes nappali OKJ-s általános ápoló képzés
http://szakkozepiskola.eu/ingyenes-nappali-okj-s-altalanos-apolo-kepzes

Olyan szakmára vágysz, amivel segíteni tudsz az embereken? Válaszd Ingyenes nappali OKJ-s Általános ápoló képzésünket. Oktatás helyszíne: Budapest. Emelt szintű szakképesítés – Diákigazolvány – EUROPASS bizonyítvány. Részletek a weboldalon.

szakkozepiskola.eu
Induló masszázs tanfolyam kedvezményesen
Induló masszázs tanfolyam kedvezményesen
http://masszazstanfolyam.net/

Bővítse tudását masszázstanfolyamaink segítségével! Alternatív ízület. és gerincterápia, különleges, Yakandoo masszázs tanfolyam, vagy a Yumehio módszer titkai? Válassza ki az Önnek legjobban tetsző kurzusok kínálatát. Tanfolyamainkon nem csak a technika részleteivel ismerkedhet meg, de gyakorlatszerzésre is lehetősége van. Nálunk a már praktizáló szakemberek, és a csak tudásokat bővíteni igyekvők is találnak megfelelő tanfolyamot. Válassza ki a legjobb időpontot és jelentkezzen online! Kérdés esetén hívjon bátran.

masszazstanfolyam.net
Mezoterápiás kezelés elsajátítása tanfolyamon
Mezoterápiás kezelés elsajátítása tanfolyamon
http://www.mesofill-r.hu/

MezoFill-R gyorsan kínál megszépülést a bőrnek. A mezoterápiás eljárás során mikro-tűk segítségével fájdalom mentesen fiatalítják az arcot. Amennyiben a kozmetikusok tovább szeretnék képezni magukat ezen a szakterületen, a XIII. kerületben erre van lehetőségük, melyre online tudnak jelentkezni. Továbbá kedvezményesen juthatnak hozzá a mezopen készülékhez és szérumokhoz is.

www.mesofill-r.hu
Melyiktanfolyam.hu OKJ-s egészségügyi tanfolyamok
Melyiktanfolyam.hu OKJ-s egészségügyi tanfolyamok
http://melyiktanfolyam.hu/egeszsegugy/

Hasznos tanácsok az egészségügyi OKJ-s képzések választásához! A pályaválasztás nagyon nehéz döntés, amit előbb-utóbb meg kell hoznia mindenkinek. Egy életre befolyásolja az ember a jövőjét, a munkához való hozzáállását, hogy mit választ. Korábban rosszul döntöttünk, akkor is helyes irányba terelhetjük a jövőnk alakulását egy precízen megválasztott egészségügyi OKJ-s tanfolyam eredményes elvégzésével. Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük az OKJ-s tanfolyamot keresőket a számukra megfelelő szak megtalálásában. Weboldalunkon az államilag is elismert OKJ végzettséget adó tanfolyamok bemutatása nem teljes körű viszont igyekeztünk olyan képzéseket kiválasztani, amelyekkel kapcsolatban a korábbi években nagyobb érdeklődés volt. A különböző szakmákat adó OKJ-s képzések bemutatását folyamatosan, hétről-hétre bővítjük. Az esetleges törvényi változásokról pedig folyamatosan beszámolunk honlapunkon, hogy mindig az aktuális információkat találhassák meg látogatóink.

melyiktanfolyam.hu
Svédmasszázs tanfolyam
Svédmasszázs tanfolyam
http://www.masszazs-tanfolyam.hu/svedmasszazs-tanfolyam.html

Svédmasszázs tanfolyam ajánlatok országszerte városonként. Tanuljon egy új szakmát, amelynek alapjainak elsajátításához nem csak megfelelő elméleti, de gyakorlati tudást szerezhet, mely a továbbtanulásban is sokféle lehetőséget biztosít a szakmában. Masszázs képzések továbbá speciális továbbképzések kereséséhez és információ gyűjtéshez a leggyorsabb ajánlatok, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő tanfolyamot.

www.masszazs-tanfolyam.hu
Mentálhigiénés asszisztens képzés
Mentálhigiénés asszisztens képzés
http://www.klasszisoktatas.hu/felnottkepzes/402-mentalhigienes-asszisztens.html

Mentálhigiénés témában kíván tanulni? Budapesten keres hozzá oktatókat? A Klasszis Oktatás a megoldás! A linkre ellátogatva minden fontos infót megtalál a mentálhigiénés asszisztens képzésről. Ilyen az, hogy heti hány alkalomra kell számítani. Valamint az is, hogy elhelyezkedés ügyileg hol van pontosan az oktatás. A mentálhigiénés asszisztens tanfolyam vizsgájáról is megtalál mindent, ami fontos. De a képzés díja és a képzés hosszúsága is 2 olyan tudnivaló, amit nem árt előre átnézni. Akkor, ha felkeltette a figyelmét a dolog, látogasson el a weblapra. Ott a mentálhigiénés asszisztens képzés mellett más képzésekről is informálódhat.

www.klasszisoktatas.hu
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1147 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1147 | Várakozó linkek: 24 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 45175