Gyógytorna > Egészség - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyógytorna > 27 weboldal. Kategória leírása: Gyógytorna, gyógytornász, gyógytorna terápia, gyógytornászok...

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Gyógytornászoknak
Gyógytornászoknak
http://www.gyogytornasz.hu/

Gyógytornászoknak - Gyógytornász - Hírek.

www.gyogytornasz.hu
Scolinea Gyógytorna
Scolinea Gyógytorna
http://scolinea.hu/

A Scolinea Gyógytorna rendelő több éve foglalkozik Horvát Krisztina gyógytornász vezetésével mozgásszervi problémákban szenvedő páciensek kezelésével. A hozzánk forduló páciensek számára biztosítjuk a minőségi egészségügyi ellátást...

scolinea.hu
Grilla Gyógytorna - Stúdió
Grilla Gyógytorna - Stúdió
http://www.grilla.hu

A stúdióban magasan képzett gyógytornászok, dúlák, szülésfelkészítők és masszőrök dolgoznak. Speciális kezelések: -gerincpanaszoknál McKenzie-módszer, Schroth-módszer, manuálterápia; -limfödéma kezelés, -DSGM.

www.grilla.hu
Arthro Komplex Gyógyközpont
Arthro Komplex Gyógyközpont
http://www.arthrokomplex.hu/

Ősi falak közt Budapest egyik legkorszerűbb mozgásszervi rendelője és méregtelenítő-böjtkúra központja...

www.arthrokomplex.hu
Sasvári Judit gyógymasszőr, Komárom
Sasvári Judit gyógymasszőr, Komárom
http://www.sasvarijudit.uw.hu

gyógymasszázs, aromaterápia, testtekercselés

www.sasvarijudit.uw.hu
Gyógytornapraxis.hu
Gyógytornapraxis.hu
http://www.gyogytornapraxis.hu/

Gyógytornapraxis.hu - mozgásterápiás magánrendelő Szeretettel várunk minden mozgásszervi panasszal küzdő, gyógytornára szoruló beteget, legyen a problémájuk akár gyermekkori elváltozáshoz, akár ülőfoglalkozáshoz, egyéb egyoldalú- vagy túlterheléshez, balesethez, műtét utáni lábadozáshoz köthető. Szaktudásunk garantálja, hogy módszereink – a konkrét terápiás elvárásokon túl – segíteni fogják Önt a korlátokkal minél kevésbé határolt, kompromisszumokkal minél kevésbé terhelt mindennapok, a mozgás örömének visszanyerésében, megőrzésében.

www.gyogytornapraxis.hu
Gyógytorna Dunakeszin
Gyógytorna Dunakeszin
http://www.gyogytorna-2120.hu/

Elsõdleges célunk, hogy lehetõséget biztosítsunk a gyógytornában rejlõ lehetõségek kihasználására. Saját belsõ erõfeszítésünk által tehetünk valamit önmagunkért, mellékhatások nélkül...

www.gyogytorna-2120.hu
Menta Egészségközpont
Menta Egészségközpont
http://www.mentakozpont.hu

Budapesten, a XI. kerületben igényes kialakítású, jól felszerelt egészségközpontunkban magasan képzett gyógytornászok, gyógymasszőrök várják mozgásszervi megbetegedéstől szenvedő betegek jelentkezését. Állapotfelmérés, egyéni kezelési terv felállítása. Gerincstabilizáló torna, fizikoterápia, irodai panaszok megelőző kezelése.

www.mentakozpont.hu
Vitamintorna, egy program az egészséges életmódért
Vitamintorna, egy program az egészséges életmódért
http://vitamintorna.hu/

Vitamintorna, egy program az egészséges életmódért. Felvilágosító, egészségmegőrző, képességfejlesztő, gerincbarát zenés torna, óvodások és kisiskolások ...

vitamintorna.hu
DAVID Gerincklinika - a gerinc fájdalmai ellen, műtét nélkül
DAVID Gerincklinika - a gerinc fájdalmai ellen, műtét nélkül
http://www.gerincklinika.hu/

Gerinc- és mozgásszervi panaszok megelőzésével és gyógyításával foglalkozik a DAVID Gerincklinika. A gerinc, hát, váll és térd fájdalmat műtét nélkül szüntetik meg: gerincterápia, gerinctorna és háttorna gyakorlatok, személyi edzés, gerincgimnasztika, masszázs és a speciálisan erre fejlesztett DAVID módszertan és DAVID gépek segítségével.

www.gerincklinika.hu
Gyógytorna - Súlypont ízületklinika
Gyógytorna - Súlypont ízületklinika
http://www.sulypont.hu

A 11 éve hatékonyan működő Súlypont Ízületklinika, gerinc-, és ízületi problémák kezelésével foglalkozik. Szakmai tapasztalattal rendelkező jól képzett, diplomás gyógytornászaink, a legújabb kezelési módszereket (pl. Schroth-, McKenzie-, manuál- terápia, alkalmazzák.

www.sulypont.hu
Hátfájás - Alexander Technika
Hátfájás - Alexander Technika
http://www.paloscsilla.hu/

Ha tartósan szeretnél megszabadulni mind a fejfájástól, mind a derék-, és hátfájástól, valamint a lumbágótól, akkor neked garantáltan az Alexander Technika a legjobb megoldás! Részletesebb információkért kérlek tekintsd meg honlapunkat.

www.paloscsilla.hu
McKenzie torna gerincproblémák kezelésére
McKenzie torna gerincproblémák kezelésére
http://www.mckenziemodszer.hu/gen/pacienseknek_modszer.html

A Magyarországi McKenzie Intézet elsődleges célja a gerincproblémákkal, derékfájással és hátfájással küzdő emberek gyógyítása. Célunk továbbá a McKenzie módszer oktatása és terjesztése Magyarországon, valamint a McKenzie módszerrel kapcsolatos kutatások támogatása. Intézetünk 1995 óta működik Magyarországon. Ezzel a módszerrel a köznyelvben gerincsérvként, porckorongsérvként, lumbágóként emlegetett problémáknál érhető el a legjobb eredmény. Az első alkalmat egy alapos mozgásszervi vizsgálattal kezdi a terapeuta, mely meghatározza a fájdalom okát. Ennek keretében a beteg speciális mozdulatokat és testhelyzeteket ismétel, figyelve közben a fájdalomra gyakorolt hatást. Ezek alapján állítható össze a személyre szóló gyógykezelés programja. A kezeléseket kizárólag azok a gyógytornászok és orvosok végezhetik, akik a Nemzetközi vagy a Magyarországi McKenzie Intézet által oktatott tanfolyamokon részt vettek, és erről bizonyítványt kaptak.

www.mckenziemodszer.hu
Gerincferdülés gyógytorna
Gerincferdülés gyógytorna
http://www.gyogytornasz.co

A gyógytorna egy egészségünk érdekében alkalmazott, speciális mozgásanyagra épülő (torna)kezelés. Érdekes, hogy a szó hallatán mindenkinek valamilyen betegség utáni rehabilitációs kezelés jut először az eszébe, pedig a gyógytornász segítsége nemcsak műtéteket követő utókezelés esetében alkalmazható. Nagyon fontos szerepe van/lenne a megelőzésben is. Még akkor is, ha a ma embere egyre kevesebbet foglalkozik egészségével. Pedig a lényeg az lenne, hogy már a betegség megjelenése előtt, vagy annak kezdetekor szánjunk időt egészségünk védelmére. A gyógytorna ideális esetben személyre szabott módszerekkel nyújtja és erősíti az izmokat, növeli az ízületek mozgástartományát, melyeknek hatására csökkennek, vagy megszűnnek a folyamatban résztvevők panaszai.

www.gyogytornasz.co
Cross Body Gyógytorna Központ
Cross Body Gyógytorna Központ
http://pilates-gyogytorna.hu/

Budai gyógytorna központunk pilates alapelvre épül, de a klasszikus és legújabb gyógytorna módszereket is alkalmazzuk. A pilates alapú mozgás mozgásszervi problémákra nyújt megoldást. A jól ismert rehabilitációs módszereket is alkalmazzuk: McKenzie, manuálterápia, kineziotape, klasszikus és gépes gyógytorna. Gyógytornászaink csoportos vagy egyéni órákkal várják Önöket!

pilates-gyogytorna.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1147 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1147 | Várakozó linkek: 24 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 45175