Alapítványok, szervezetek > Egészség - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Alapítványok, szervezetek > 13 weboldal. Kategória leírása: Egészségügyi alapítványok, szervezetek.

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Vadaskert Alaptvány a Gyermekek Lelki Egészségéért
Vadaskert Alaptvány a Gyermekek Lelki Egészségéért
http://www.vadaskertalapitvany.hu/

Vadaskert Alaptvány a Gyermekek Lelki Egészségéért H-1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116. Telefon: (+36 1) 392-1400 Fax: (+36 1) 392-1411

www.vadaskertalapitvany.hu
Arany-Szív Egészségközpont honlapja
Arany-Szív Egészségközpont honlapja
http://www.arany-sziv.hu/

A budapesti Belvárosi és Dél-budai Infarktus Alapítvány keretében működő Egészségközpont elsősorban betegségmegelőző tevékenységet végez. Orvosok természetgyógyászokkal, mozgásterapeutákkal karöltve minőségi szolgáltatásokkal állnak az érdeklődők rendelkezésére. Kiemelt témakörök: belgyógyászati és kardiológiai szaktácsadás, diétás szaktanácsadás, dohányzásról leszokás, fülakupunktúra, jóga, masszázs, szívtorna, talp-reflexzóna, Voll diagnosztika.

www.arany-sziv.hu
Magyar Kórházszövetség
Magyar Kórházszövetség
http://www.korhazszovetseg.hu/

A Magyar Kórházszövetség hivatalos honlapja.

www.korhazszovetseg.hu
Egészség-Sziget Közhasznú Alapítvány
Egészség-Sziget Közhasznú Alapítvány
http://www.egeszsegsziget.hu/

Egészség-Sziget Közhasznú Alapítvány - 2315 Szigethalom, Fiumei u. 45. ~ Tel.: 24 / 400-004

www.egeszsegsziget.hu
Démoszthenész Egyesület
Démoszthenész Egyesület
http://demoszthenesz.hu/

Beszédhibások és Segítőik Országos Érdekvédelmi Egyesületének honlapja.

demoszthenesz.hu
Együtt a leukémiás gyermekekért alapítvány
Együtt a leukémiás gyermekekért alapítvány
http://www.leukemias.hu/

A 2003-ban alapított Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány célja a Magyarország területén élő leukémiás és egyéb rákos megbetegedésekben szenvedő gyermekek életkörülményeinek javítása, gyógyulásra való esélyük növelése. A modern orvostudomány ma már lehetővé teszi, hogy a leukémiás gyermekek több mint 75%-a meggyógyuljon. „Mindössze” a megfelelő eszközök és rendszeres kezelések szükségesek. Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító munkához, az érintett családok szenvedéseinek enyhítéséhez, valamint a leukémiás gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz.

www.leukemias.hu
Adó 1% felajánlás - Gyermekmentő Alapítvány
Adó 1% felajánlás - Gyermekmentő Alapítvány
http://www.ado-1.hu/

Szeretnénk megköszönni a segítségüket, hogy a Gyermekmentő Alapítvány immár 8 éve tud segíteni a gyerekeknek és szüleiknek, az Önök adó 1% felajánlásából. Szerencsére eddig minden kérésnek eleget tudtunk tenni. Segítettünk, ha egy gyereknek orvosi felszerelésre volt szüksége és segítettünk anyagi támogatással külföldi gyógykezeléshez. Kérjük Önöket, hogy ha tehetik továbbra is támogassák alapítványunkat adójuk 1%-ával! Keressék fel weboldalunkat, ahol további információkat olvashatnak alapítványunkról és ahol megtalálják az adó 1% felajánlásával kapcsolatos összes fontos nyomtatványt és adatot.

www.ado-1.hu
Adó 1% felajánlással mentsen életet!
Adó 1% felajánlással mentsen életet!
http://www.ado1.eu/

Szeretne Ön is segíteni adó 1% felajánlásával, de nem döntött még, hogy kinek adja? A Daganatos Gyermekekért Alapítvány már több mint éve segíti a leukémiás és daganatos gyerekeket. Nemcsak a kicsiket, de a szüleiket is támogatja, hogy minél hamarabb hazamehessek gyógyultan a kórház rideg falai közül. Szeretnénk kérni az Ön segítségét is, hogy ajánlja fel az adó 1%-át a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitöltenie egy egyszerű nyomtatványt, amit megtalál honlapunkon. Kérjük, ha teheti, segítsen a beteg gyerekeken adó 1%-ával!

www.ado1.eu
Krio őssejt bank
Krio őssejt bank
http://krio.hu/

Az őssejtek speciális önmagukat megújítani képes sejtek. Segítségükkel számos betegség, ma már akár daganatos betegség is gyógyítható. A Krio intézet ezeknek a sejteknek levételével, tárolásával, illetve ha szükséges, beültetésével foglalkozik. Tudj meg többet az őssejtekről, jótékony hatásukról a Krio intézet honlapján!

krio.hu
JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány
JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány
http://www.jolelekalapitvany.hu/kezdolap

Kedvezményes pszichológiai szolgáltatásokkal várja Önt lendületes és elhivatott pszichológusokból álló csapatunk rugalmas időbeosztásában, Budapesten (könnyen elérhető helyszíneken). A következő területeken tudunk segíteni Önnek a pozitív irányú változásban: * Szorongás, pánik, álmatlanság esetén * Pszichoszomatikus megbetegedések (colitis ulcerosa, krónikus vastagbél gyulladás, krónikus magas vérnyomás, stb.) kezelésében * Étkezési zavarok fennállása esetén * Allergia, asztma, fejfájás, migrén kezelésében * Fóbiák, félelmek leküzdésében * Párkapcsolati, családi problémák fennállásakor * Pályaválasztási nehézségek, karrier problémák esetén * Döntési nehézségekben * Személyes lelki konfliktusok, elakadások leküzdésében Velünk megtalálja a válaszait!

www.jolelekalapitvany.hu
Meme
Meme
http://meme.hu/

A Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület célja különleges természeti kincseink és az ezek környezetében országosan kialakult orvosi, gyógyászati, wellness és turisztikai szolgáltatásaink hatékony hazai és nemzetközi piacra segítése és a szükséges humán erőforrás professzionális menedzsmentje. Ennek érdekében segítjük a gyógy-, és wellness fürdők, orvosi praxisok, szállodák és kapcsolódó szolgáltatásaik vonzó bemutatását, természetes gyógyhatásuk elemzését, egyediségük kidomborítását, a gyógytényezők javallatainak és ellenjavallatainak meghatározását, a munkatársak piaci igényeknek megfelelő oktatását-képzését, így támogatva eredményes és sikeres belföldi valamint nemzetközi piaci részvételüket.

meme.hu
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
http://dgy.hu/

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány céljainak támogatásával a daganatos betegségben szenvedő gyermekeket támogatja. Kérjük, segítse Alapítványunk munkáját, azaz a daganatos gyermekek gyógyulásának elősegítését adója 1 %-ának felajánlásával! ! Az adó felajánlás egy kis mozdulat Önnek, de nagy segítség a daganatos gyermekeknek a gyógyulás hosszú és fájdalmas időszakában!

dgy.hu
Plazmaadás Szegeden
Plazmaadás Szegeden
http://szegedplazma.hu/

Gyertek el minél többet plazmát adni, illetve plazmaferezisre. A plazmából életmentő gyógyszereket lehet előállítani, amivel súlyos betegek életét lehet sokkal jobbá tenni. A plazmaadás nem sok időt vesz igénybe, de annál több segítséget nyújt a betegek számára. Plazmaszolgálat Kft. - Szeged 6722, Mikszáth Kálmán utca 20-22.

szegedplazma.hu
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1147 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1147 | Várakozó linkek: 24 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 45175