Betegápolás, otthonápolás > Egészség - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Betegápolás, otthonápolás > 16 weboldal. Kategória leírása: Betegápolás - Otthonápolás.

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Házi betegápolás
Házi betegápolás
http://www.haziapolas.hu/

Házi betegápolás - haziapolas.hu

www.haziapolas.hu
Betegápolás InforMed
Betegápolás InforMed
http://www.informed.hu/eletmod/betegapolas

Betegápolás InforMed orvosi, egészségügyi, életmód és wellness portál.

www.informed.hu
Embellish Humánegészségügyi Szolgáltató Bt.
Embellish Humánegészségügyi Szolgáltató Bt.
http://www.embellish.webzona.hu/

Segítséget nyújtunk a gyógyászati segédeszközök (felfekvést megelőző matracok, speciális ágyak, kerekesszékek, gyógylámpák) beszerzésében, KÖLCSÖNZÉSÉBEN ...

www.embellish.webzona.hu
Az otthoni betegápolás - Változó Világ-webmagazin
Az otthoni betegápolás - Változó Világ-webmagazin
http://www.valtozovilag.hu/ag/betegapolas.htm

Az otthoni betegápolás - Változó Világ-webmagazin - valtozovilag.hu

www.valtozovilag.hu
VitalMedia Portal Site : Házi betegápolás
VitalMedia Portal Site : Házi betegápolás
http://www.vital.hu/themes/sick/betegapolas.htm

VitalMedia Portal Site : Házi betegápolás - Hírek, cikkek.

www.vital.hu
Házi gondozás - Időskori betegápolás - Otthonápolás
Házi gondozás - Időskori betegápolás - Otthonápolás
http://www.kisshospice.hu/

Otthonápolás - Otthoni, házi ápolás, betegápolás. Időskori betegápolás - családtag felügyelete, ellátása akár a nap 24 órájában otthon. - Szakképzett ápolónők segítenek Önnek a házi gondozás során.

www.kisshospice.hu
Betegápolás - Lexikon
Betegápolás - Lexikon
http://www.kislexikon.hu/betegapolas.html

Betegápolás - Lexikon - kislexikon.hu

www.kislexikon.hu
Otthoni szakápolás, hospice ellátás
Otthoni szakápolás, hospice ellátás
http://otthon-hospice.hu/index.php

A Dr. Csernai Katalin Háziorvosi, Otthonápolási és Szolgáltató Kft. 1996. november 06-tól társadalombiztosítási finanszírozással működő szolgáltató. Békés-, Csongrád-, Bács-Kiskun megyékben otthoni szakápolási és hospice ellátó tevékenységet nyújtunk.

otthon-hospice.hu
24 órás Otthonápolás -idős gondozása vidéken is
24 órás Otthonápolás -idős gondozása vidéken is
http://www.otthonapolas.5mp.eu

Élje át azt a megkönnyebbülést, hogy teljesen felszabadul az otthoni ápolás - gondozás - gondoskodás, fizikai és lelki terhének nyomása alól! Ha biztonsági, vagy csak egyszerűen a család kényelmi szempontjából, rövidebb vagy hosszabb ideig szüksége és igénye van a szakápolói segítségemre, otthonápolásra, idős gondozásra, a teljes felügyeletére és a háztartási segítségre. Pest megyén kívül is. Teljes nyugalom, biztonságos, aggódás mentes körülmények a családnak! Otthoni szakápolás, idősgondozás és háztartási feladatok, vidéken is!

www.otthonapolas.5mp.eu
Otthonápolás, otthoni ápolás, eszközök
Otthonápolás, otthoni ápolás, eszközök
http://med-pont.hu/webset32.cgi?ThuasneHungary@@HU@@15

Otthonápolás, speciális eszközök és praktikus kiegészítők. Mi a teendő, ha szerettünk tartós otthoni ápolásra szorul? Otthonápolás, otthoni ápolás eszközei, mi segít az otthoni beteggondozás megfelelő ellátásában?

med-pont.hu
Olajág Otthonok
Olajág Otthonok
http://www.olajagotthonok.hu

Intézményeink 16 év tapasztalatával, elhivatott szakemberekkel, akadálymentesített környezetben várják azokat az időseket, akik nyugdíjas éveiket biztonságban, nyugalomban, önállóságukat megőrizve, a közösség aktív tagjaként kívánják eltölteni. Az Olajág Otthonok teljes körű ellátással, Magyarországon egyedülálló módon a gondozási szolgáltatások mellett széleskörű egészségügyi szolgáltatásokkal is állnak a beköltözni vágyók rendelkezésére, ezzel megőrizve és javítva a lakók egészségi állapotát. Otthonaink színes programokkal gazdagítják a beköltözöttek mindennapjait, a kirándulásoktól a múzeum és színházlátogatásokon át a zenés rendezvényekig.

www.olajagotthonok.hu
Kék Angyal
Kék Angyal
http://kekangyal.hu/index.html

Szolgálatunk idősgondozással, házi betegápolással foglalkozik. Tudjon meg többet egészségügyi és szociális tevékenységünkről, látogasson el weboldalunkra!

kekangyal.hu
Multi Alarm Zrt.
Multi Alarm Zrt.
http://multialarm.hu

Idős, beteg, egyedül élő emberek számára kiváló eszköz a Multi Alarm Zrt. által kínált egészségügyi vészhívó készülék. A készülék alapvetően egy mobiltelefonhoz hasonlít, de sokkal egyszerűbb a kezelése, és csupán két gomb megnyomása után érkezik a segítség. Így a betegek akár a rosszullétük során is képesek arra, hogy vészhívást kezdeményezzenek. A készülék beállítható úgy, hogy a jelzés bármely telefonszámra beérkezhet, így riaszthatja a betegápolót, a gondozót, családtagot, szomszédot, ügyeletet, vagy akár a mentőket is. Továbbá a Multi Alarm Zrt. által kínált távfelügyeleti szolgálat lehetőséget ad arra is, hogy a vészjelzéseket egy diszpécser szolgálat fogadja a nap 24 órájában, és a diszpécser szolgálat a vészjelzés beérkezése után haladéktalanul tudja riasztani a korábban megadott listán szereplőket, így akár az ügyletet, de akár mentőt is tud küldeni a beteghez.

multialarm.hu
Sz&b services
Sz&b services
http://betegapolas.szbservices.eu/

Az otthoni betegápolás keretében az ápoló segítő kapcsolatot alakít ki, és tart fenn az ellátottal. Az orvosi előírás szerint alapvető gondozási, ápolási feladatokat lát el. Közreműködik a személyi és lakókörnyezeti higiénia megtartásában, a háztartás ellátásában. Segítséget nyújt az ellátást igény-bevevőnek a környezetével való kapcsolattartásban, veszélyhelyzetek kialakulásának megelőzésében, elhárításában.

betegapolas.szbservices.eu
Betegápolás - Sz & B Kft.
Betegápolás - Sz & B Kft.
http://betegapolas.szbservices.eu/betegapolas/

Cégünk betegápolással foglalkozik. Ápolóink a reggeli vizittől 24 órás felügyeletet tudnak biztosítani. Munkatársaink megbízhatóak és minden esetben a legjobb tudásuk szerint járnak el. További információért keresse fel weboldalunkat! Ápolónk segítséget nyújt az ellátást igénybevevőnek a környezetével való kapcsolattartásban, veszélyhelyzetek kialakulásának megelőzésében, elhárításában. Munkatársaink az orvosi előírás szerint alapvető gondozási, ápolási feladatokat lát el. Cégünk rugalmas és maximálisan igazodik az Ön igényeihez! Gondoljon Ön is a beteg rokonára! Otthon a megszokott körülmények között mindenki jobban érzi magát!

betegapolas.szbservices.eu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1149 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1149 | Várakozó linkek: 19 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 45157