Betegápolás, otthonápolás > Egészség - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Betegápolás, otthonápolás > 14 weboldal. Kategória leírása: Betegápolás - Otthonápolás.

egeszseg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Házi betegápolás
Házi betegápolás
http://www.haziapolas.hu/

Házi betegápolás - haziapolas.hu

www.haziapolas.hu
Betegápolás InforMed
Betegápolás InforMed
http://www.informed.hu/eletmod/betegapolas

Betegápolás InforMed orvosi, egészségügyi, életmód és wellness portál.

www.informed.hu
Embellish Humánegészségügyi Szolgáltató Bt.
Embellish Humánegészségügyi Szolgáltató Bt.
http://www.embellish.hu

Segítséget nyújtunk a gyógyászati segédeszközök (felfekvést megelőző matracok, speciális ágyak, kerekesszékek, gyógylámpák) beszerzésében valamint különféle betegápolási szolgáltatások, személyre szabott ápolás, a megszokott otthoni környezetben.

www.embellish.hu
Az otthoni betegápolás - Változó Világ-webmagazin
Az otthoni betegápolás - Változó Világ-webmagazin
http://www.valtozovilag.hu/ag/betegapolas.htm

Az otthoni betegápolás - Változó Világ-webmagazin - valtozovilag.hu

www.valtozovilag.hu
VitalMedia Portal Site : Házi betegápolás
VitalMedia Portal Site : Házi betegápolás
http://www.vital.hu/themes/sick/betegapolas.htm

VitalMedia Portal Site : Házi betegápolás - Hírek, cikkek.

www.vital.hu
Házi gondozás - Időskori betegápolás - Otthonápolás
Házi gondozás - Időskori betegápolás - Otthonápolás
http://www.kisshospice.hu/

Otthonápolás - Otthoni, házi ápolás, betegápolás. Időskori betegápolás - családtag felügyelete, ellátása akár a nap 24 órájában otthon. - Szakképzett ápolónők segítenek Önnek a házi gondozás során.

www.kisshospice.hu
Betegápolás - Lexikon
Betegápolás - Lexikon
http://www.kislexikon.hu/betegapolas.html

Betegápolás - Lexikon - kislexikon.hu

www.kislexikon.hu
Otthoni szakápolás, hospice ellátás
Otthoni szakápolás, hospice ellátás
http://otthon-hospice.hu/index.php

A Dr. Csernai Katalin Háziorvosi, Otthonápolási és Szolgáltató Kft. 1996. november 06-tól társadalombiztosítási finanszírozással működő szolgáltató. Békés-, Csongrád-, Bács-Kiskun megyékben otthoni szakápolási és hospice ellátó tevékenységet nyújtunk.

otthon-hospice.hu
24 órás Otthonápolás -idős gondozása vidéken is
24 órás Otthonápolás -idős gondozása vidéken is
http://www.otthonapolas.5mp.eu

Élje át azt a megkönnyebbülést, hogy teljesen felszabadul az otthoni ápolás - gondozás - gondoskodás, fizikai és lelki terhének nyomása alól! Ha biztonsági, vagy csak egyszerűen a család kényelmi szempontjából, rövidebb vagy hosszabb ideig szüksége és igénye van a szakápolói segítségemre, otthonápolásra, idős gondozásra, a teljes felügyeletére és a háztartási segítségre. Pest megyén kívül is. Teljes nyugalom, biztonságos, aggódás mentes körülmények a családnak! Otthoni szakápolás, idősgondozás és háztartási feladatok, vidéken is!

www.otthonapolas.5mp.eu
Otthonápolás, otthoni ápolás, eszközök
Otthonápolás, otthoni ápolás, eszközök
http://med-pont.hu/betegapolas

Otthonápolás, speciális eszközök és praktikus kiegészítők. Mi a teendő, ha szerettünk tartós otthoni ápolásra szorul? Otthonápolás, otthoni ápolás eszközei, mi segít az otthoni beteggondozás megfelelő ellátásában?

med-pont.hu
Olajág Otthonok
Olajág Otthonok
http://www.olajagotthonok.hu

Intézményeink 16 év tapasztalatával, elhivatott szakemberekkel, akadálymentesített környezetben várják azokat az időseket, akik nyugdíjas éveiket biztonságban, nyugalomban, önállóságukat megőrizve, a közösség aktív tagjaként kívánják eltölteni. Az Olajág Otthonok teljes körű ellátással, Magyarországon egyedülálló módon a gondozási szolgáltatások mellett széleskörű egészségügyi szolgáltatásokkal is állnak a beköltözni vágyók rendelkezésére, ezzel megőrizve és javítva a lakók egészségi állapotát. Otthonaink színes programokkal gazdagítják a beköltözöttek mindennapjait, a kirándulásoktól a múzeum és színházlátogatásokon át a zenés rendezvényekig.

www.olajagotthonok.hu
Kék Angyal
Kék Angyal
http://kekangyal.hu/index.html

Szolgálatunk idősgondozással, házi betegápolással foglalkozik. Tudjon meg többet egészségügyi és szociális tevékenységünkről, látogasson el weboldalunkra!

kekangyal.hu
Multi Alarm Zrt.
Multi Alarm Zrt.
http://multialarm.hu

Idős, beteg, egyedül élő emberek számára kiváló eszköz a Multi Alarm Zrt. által kínált egészségügyi vészhívó készülék. A készülék alapvetően egy mobiltelefonhoz hasonlít, de sokkal egyszerűbb a kezelése, és csupán két gomb megnyomása után érkezik a segítség. Így a betegek akár a rosszullétük során is képesek arra, hogy vészhívást kezdeményezzenek. A készülék beállítható úgy, hogy a jelzés bármely telefonszámra beérkezhet, így riaszthatja a betegápolót, a gondozót, családtagot, szomszédot, ügyeletet, vagy akár a mentőket is. Továbbá a Multi Alarm Zrt. által kínált távfelügyeleti szolgálat lehetőséget ad arra is, hogy a vészjelzéseket egy diszpécser szolgálat fogadja a nap 24 órájában, és a diszpécser szolgálat a vészjelzés beérkezése után haladéktalanul tudja riasztani a korábban megadott listán szereplőket, így akár az ügyletet, de akár mentőt is tud küldeni a beteghez.

multialarm.hu
Zöldövezeti Idősek Otthona ápolásssal
Zöldövezeti Idősek Otthona ápolásssal
http://viktoriahazidosekotthona.hu/

Idős, beteg rokonaink gyógyulásának és a jó életminőség fenntartásának az alapfeltétele a nyugodt környezet biztosítása. Budapesti, saját kerttel rendelkező, zöldövezeti otthonunkban ezen kívül rendszeres foglalkozásokkal és terápiás háziállatokkal segítjük vendégeink testi és szellemi egészségmegőrzését. Otthonunk családiasan kis létszámú, szobáink akadálymentesek, fürdőszobával és TV-vel felszereltek.

viktoriahazidosekotthona.hu
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 1147 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1147 | Várakozó linkek: 24 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 45175