Alternatív gyógymód > 2. oldal > Egészség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Alternatív gyógymód > 2. oldal > 52 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Flavin7 termékek
http://www.flavin7termekek.hu

Termékeinket olyan emberek fogyasztják és használják, akik fogékonyak az újra és részben vagy egészben saját kezébe akarják venni egészségük alakítását. Akiknek fontos, hogy az a termék, amelynek bizalmat adtak kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazzon. Akiknek fontos, hogy a terméket egyszerûen lehessen használni, jó íze és kellemes illata legyen. Akiknek fontos, hogy az eredmények hamar jelentkezzenek és az az ok is megszûnhessen, ami a problémát okozta. Valamint azok, akiknek fontos, hogy a gyártási hátterét egy megbízható cég biztosítsa, amely folyamatosan ellenõrzi a minõséget és folyamatosan fejleszti a termékeit.

Flavin7 termékek
Hatékony Stresszkezelés
http://www.egeszsegrecept.hu/meregtelenites-stresszkezeles.html

www.egeszsegrecept.hu - A fülakupunktúra kezelés harmonizálja testünket-lelkünket, javul a szervezet vérkeringése és energiaáramlása, a belső szervek hatékonyabban végzik a méregtelenítést. Ideális megoldás stresszkezelés, fogyókúra, allergia kezelés, méregtelenítés kiegészítéseként.

Hatékony Stresszkezelés
FFGG Biorezonancia
http://www.ffgg.hu

Az általunk forgalmazott biorezonanciás (BRT) készülékekkel az egészségmegőrzés mindenki számára elérhetővé válik saját otthonában, de akár szabadidős tevékenység vagy munka közben, kényelmesen, mellékhatásoktól mentesen.

FFGG Biorezonancia
Kineziológia Szeged
http://www.kineziologiaszeged.hu

A kineziológia egy modern stresszoldó módszer, mely felszínre hozza problémáid okait és segít azok megoldásában! A kineziológia egy olyan alternatív személyiség-, készség- és képességfejlesztõ módszer, mely a Benned felgyülemlett érzelmi blokkokat, gátakat oldja. Ha valami olyan probléma, akadály tornyosul elõtted, ami leküzdhetetlennek vagy nehézkesnek tûnik, akkor segítségedre lehet ez a módszer.

Kineziológia Szeged
Monsoon Yoga & Pilates
http://www.monsoonyoga.hu

Több, mint jóga, több, mint Pilates Prémium Jóga és Pilates stúdió a Rózsakert bevásárlóközpontban, a II. kerületben. Minden vendégünk első alkalommal 3900 Ft-ért 5 egymást követő napon keresztül, korlátlanul látogathatja óráinkat. Áraink tartalmazzák az ingyen törülköző-, matrac-, és infraszauna használatot. Bérletes vendégeinknek pedig ingyenes parkolójegyet biztosítunk.

Monsoon Yoga & Pilates
A rajzolás lélekgyógyító hatása
http://zsofiasarhidai.com

A rajzolás meditáció, mely egy másik dimenzióba repít. A rajzolás megtanít újra gyermeki örömmel átélni valamit. A rajzolás kiegyensúlyozottá tesz. A rajzoláson keresztül megismerheted és újradefiniálhatod saját magad. Új dolgokat, lehetőségeket fedezhetsz fel abban a világban, ahol eddig is éltél, csak más szemmel tekintettél mindenre, magadra is. Új megvilágításban kezelheted a problémáidat. A lélekgyógyító rajzolás Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolás módszerének Sárhidai Zsófia, a Zosia Art Rajzstúdió létrehozója által továbbfejlesztett, és a női lélekre specializált feladatokkal kiegészített változata. A program fontos részét képezik a zenés, asszociációs, improvizációs és játékos rajzfeladatok.

A rajzolás lélekgyógyító hatása
Naturhelix fülgyertya, testgyertya, csakragyertya
http://www.naturhelix.hu

Cégünk elsősorban natúr termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Egyik legismertebb termékcsoportunk a Naturhelix márkanéven forgalmazott fülgyertya, testgyertya és csakragyertya termékcsalád. Fülgyertyáink természetes alapanyagokból készülnek. Legfontosabb alapanyaguk a gyapotból készült pamutvászon, a méhviasz és a természetes összetevők, melyek gyertyáink színét, illatát adják. Alapanyagainkat felhasználás előtt gondosan válogatjuk, ügyelve az állandó minőségre, a megbízható eredetre. Gyertyáink természetgyógyászati eszközök. Alkalmazásuk során a neves természetgyógyász szakemberek szerint bioenergetikai hatások is létrejönnek a mérhető fizikai mellett. Ezen hatások a ténylegesen kézzel készült termékeknél jöhetnek létre, így természetesen minden egyes gyertyánk egyedileg kézzel készül.

Naturhelix fülgyertya, testgyertya, csakragyertya
Csontkovács Debrecen
http://www.csont-kovacs.hu

-A csigolya (vertebrae) és porc (cartilage) elcsúszásából, letokosodásából, meszesedéséből eredő, negatív idegnyomás mozgásszervi problémák mellett belső szervi elváltozásokat, betegségeket okozhat: -Fejfájás, szédülés, gerincferdülés, szülés utáni gerincfájdalom, lumbágó, gerincsérv, stb. -Emésztési problémák, veseelégtelenség, légzési nehézség, stb.

Csontkovács Debrecen
Sóbarlang - alternatív gyógymód
http://soterapium.hu/

www.soterapium.hu - Asztmás panaszokra, köhögésre, légúti megbetegédeskre nyújt alternatív megoldásat a sóterápia. Csíllapítsa hatékonyan a kínzó tüneteket a tiszta, sós levegő belélegzésével. Próbálja ki ezt a terápiás gyógymódot, nálunk fellélegezhet!

Sóbarlang - alternatív gyógymód
Bach terápia, Reiki képzés, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/bach.php

Keul Ildikó, hivatalos Bach-virág tanácsadó, Pestszentlőrincen fogadja a mellékhatásoktól mentes Bach terápia iránt érdeklődőket, betegségek enyhítésére és megértésére. Reiki mester-tanárként pedig energia tanfolyamokat és klubokat tart.

Bach terápia, Reiki képzés, Bp 18. ker.
Hipnózisterápia
http://www.hipnozis-baranya.hu

A hipnózis egy eszköz, mely lehetővé teszi hogy tudatosan hozzáférjünk tudatalatti információkhoz. Egy utazás, és egyúttal egy elbűvölő élmény is, a megfelelő irányítással öngyógyító hatású, segít önismereteinkben, belső nyugalmunkban és a teljes harmóniánkban. A hétköznapok gondjai háttérbe szorulnak, csak az én hangomra figyelsz, és belépsz érzelmeid kapuján. A megoldás benned van!

Hipnózisterápia
Egészséges méregtelenítés
http://www.enteromedical.hu/termek-bemutatasa

Az Enterosgel gél állagú, színtelen, szagtalan, vízben nem oldódik. Szerkezetét tekintve organoszilikon mátrix, mely szivacshoz hasonló és pórusméreténél fogva speciálisan a közepes molekulasúlyú anyagokat szívja fel. Szelektív szorbens, kiemelkedő szorpciós tulajdonságokkal. Alkalmazása nem vezet a mikroelemek, kalcium, vitaminok vagy egyéb esszenciális anyagok hiányához.

Egészséges méregtelenítés
Gerinctorna Budapest
http://www.harmonia-centrum.hu/gerinctorna-budapest.html

www.harmonia-centrum.hu - A hátfájdalmak és más gerincproblémák napjaink leggyakoribb panaszai közé tartoznak. A tartáshibák gyakran kiindulópontjai a későbbi súlyosabb elváltozásoknak és a csökkent teljesítőképességnek, amelyek komoly egészségi károsodásokhoz vezethetnek. Az egyenes tartást és a terhelések egyenletes elosztását biztosító izomzatra lehet egyedül aktív hatást gyakorolni. Ennek kiváló eszköze a gerinctorna.

Gerinctorna Budapest
Hipnózis, hipnoterápia Budapesten - TomHipnózis
http://www.tomhipnozis.hu

Hipnózis, hipnoterápia - felszínre hozni az elménkben rejlő emlékeket és erőforrásokat, felfedezni és megérteni a problémáink gyökerét, megoldani a nehézségeinket, megtalálni a bennünk rejlő lehetőségeket, felismerni és elérni a személyes céljainkat.

Hipnózis, hipnoterápia Budapesten - TomHipnózis
Természetes gyógymód: HRI Vitalion
http://www.vitalionforras.hu

A HRI Vitalion termékcsalád különleges technológiával, kiváló minőséggel rendelkező természetes összetételű készítmények, melyek mellékhatásoktól mentesen, célzott választ adnak a legfőbb népbetegségekre (csontritkulás, érszűkület, izületi problémák, fejfájás, potenciazavarok, allergia, bőrproblémák). A termékek önállóan vagy egymással kombinálva fogyaszthatók, hatásosságukat számtalan terméktapasztalat támasztja alá.

Természetes gyógymód: HRI Vitalion
Hirdetések
Oldal leírása
egeszseg.wyw.hu: Egészség katalógus. Egészséges életmód. Weboldalunkon összegyűjtöttük a legjobb oldalakat a témakörben.
Gyűjteményünkben 985 válogatott egészség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 985 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 39465